İos 11 Beta 4 Yayınlandı! - Son Dakika
Teknoloji

İos 11 Beta 4 Yayınlandı!

İos 11 Beta 4 Yayınlandı!

Apple, WWDC17'de tanıttıktan sonra ilk betasını yayınladığı iOS 11'i geliştirmeye devam ediyor.

24.07.2017 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple, WWDC17'de tanıttıktan sonra ilk betasını yayınladığı iOS 11'i geliştirmeye devam ediyor. Şirket iki haftalık güncelleme periyoduna sadık kalarak iOS 11'in dördüncü betasını geliştiriciler için yayınladı.

iOS 11 beta 4 yayınlandı!

Apple'ın Eylül ayındaki yeni iPhone tanıtımından bir süre yayınlayacağı iOS 11, birçok yenilikle geliyor. iOS kullanıcılarının yıllardır beklediği hücresel veri kısayolu, kontrol merkezinin tek sayfada toplanması, yeni fotoğraf formatı, depolama alanı tasarrufu için bazı iyileştirmeler ve iPad için sürükle bırak işlevi güncellemenin öne çıkan özellikleri.

İos 11 Beta 4 Yayınlandı!

Haziran ayının ilk haftasından beri devam eden test sürecinde Apple iOS 11'e bazı yenilikler de ekledi. Güncellemenin üçüncü betası ile bildirim merkezinde tek bir kaydırma hareketi ile son bildirimler yerine tüm bildirimlerin görülebilmesi sağlandı. Kontrol merkezindeki Wi-Fi simgesine dokunulduğunda artık Wi-Fi tamamen kapanmayacak. Sadece etkin bağlantı kesilecek.

Kontrol merkezinde notlar ve kameranın 3D Touch işlevleri yenilenirken iPad'de uygulamaları kapatmak için yukarı kaydırma jesti geri getirildi. İlk betalarda uygulamaları kapatmak için uygulama resmine basıp daha sonra çarpı işaretine tıklamak gerekiyordu.

İos 11 Beta 4 Yayınlandı!

Apple, beta güncellemeleri için sürüm notları yayınlamadığı için iOS 11 beta 4 ile gelen yenilikler şu anda belli değil. Bu güncellemede herhangi bir yenilik tespit ettiğimizde haberimizi güncelleyeceğiz. Eğer bir geliştirici hesabınız varsa iOS 11 beta 4'ü Apple Geliştirici Merkezi'nden indirebilir ya da beta profili ile cihazınız üzerinden yükleyebilirsiniz.

Geliştirici değilseniz ya da Udid kaydınız yoksa aşağıdaki rehberimizi takip ederek güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Public betanın da bir kaç için de yayınlanması bekleniyor. Yayınlanacak olan public betayı da diğer rehberimizden faydalanarak yükleyebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji İos 11 Beta 4 Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement