İpek Soylu'ya Wimbledon'da Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

İpek Soylu'ya Wimbledon'da Büyük İlgi

İpek Soylu\'ya Wimbledon\'da Büyük İlgi

Aynur TATTERSALL / WIMBLEDON / DHA (fotoğraflı) Dünyanın en prestijli turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ülkemizi temsil eden tek tenisçi olan İpek Soylu ikinci tura yükseldi.

06.07.2017 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynur TATTERSALL/ WIMBLEDON/ DHA (fotoğraflı)

Dünyanın en prestijli turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ülkemizi temsil eden tek tenisçi olan İpek Soylu ikinci tura yükseldi. İnanılmaz bir performans sergileyen Soylu, karşılaşma sonunda Wimbledon'da kendisini izleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Soylu ile fotoğraf çektirmek isteyenler kort önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Sezonun üçüncü Grand Slam'ı Wimbledon Tenis Turnuvası'nda 4'üncü günü çift bayanlarda partneri Taylandlı Varatchaya Wongteanchai ile Mandy Minella ve Anastasija Sevastova çiftini yenen İpek Soylu ikinci tura yükseldi.

İpek Soylu partneri Taylandlı Varatchaya Wongteanchai ile Mandy Minella ve Anastasija Sevastova çiftini 6-1 ve 7-6'lık setlerle mağlup ederek, Wimbledon'da bir üst  tura çıkma şansını elde etti.

Partneriyle birlikte harika bir performans sergileyen Soylu'nun maçını büyük bir izleyici topluluğu takip etti.

Karşılaşma sonunda kedisini tebrik etmek isteyenlerin büyük ilgisiyle karşılaşan Soylu, şaşkınlığını gizleyemezken hem sonuçtan hem de kendisine gösterilen ilgiden büyük sevinç duyduğunu ifade etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İpek Soylu'ya Wimbledon'da Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement