İpek Mobilya 2019 Yılı Yatırımlarını ve İhracat Hedeflerini Anlattı - Son Dakika
Ekonomi

İpek Mobilya 2019 Yılı Yatırımlarını ve İhracat Hedeflerini Anlattı

45 ülkeye ihracat yapan 40 yıllık kültürüyle rakiplerine saygı duyarak çalışan ve üreten İpek Mobilya, yenilikçi yapısıyla her geçen gün büyüyerek yoluna devam ediyor.

19.02.2019 14:52  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
sponsorlu içerik

İpek Mobilya yurt dışı satış yöneticisi Bora Beyazıt , "20 senedir İpek Mobilya çatısı altında görev almaktayım. Biz 40 yıllık köklü bir firmayız. Sektöründe öncü olma kabiliyeti kazanmış bir marka İpek Mobilya. Biz yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 9-12 arası fuara katılım sağlıyoruz. Dünyanın her yerinde fuarlara gidiyoruz. Bu sene bunlara Kanada veGüney Afrika fuarları var. Dünya pazarlarına hakim 45 ülkeye direk satış yapan bir markayız." dedi.

"KÜLTÜRÜMÜZDE RAKİPLERE SAYGI VAR"

Bora Beyazıt, "Ya ülkelerde İpek mağazası açarak ya da firmalara ürünlerimizi vererek satış ağımızı sağlıyor ve her geçen gün artırıyoruz. Firma kültürü gereği İpek Mobilya sektöründeki tüm rakiplerine saygı duyan ve buna göre yolunu çizen bir firmadır.Biz AR-GE çalışmalarına çok önem veren her türlü yeniliğe açık ve bunu tüketicinin hizmetine sunan bir kuruluşuz. Yaklaşık 3 ay önce katıldığımız fuarda yeni ürünler tanıtırken mobilya sektörü için çok kısa bir süre olan 3 ayda yeni koleksiyonlar hazırlayarak yine müşterilerimizin huzuruna çıkıyoruz. Biz hem yenilikçi hem de çalışkan bir firmayız." ifadelerini kullandı.

"2019'DA YENİ YATIRIMLAR YAPACAĞIZ"

Beyazıt, "İpek Mobilya'nın avantajları; AR-GE'ye çok önem vermesi, yeniliklere önem vermesi, modayı takip etmesi, tüketicinin bütçesine ve beğenisine göre ürünler üretmesi. İşte bunlar bir araya geldiği zaman İpek Mobilya'nın diğer markalardan farkı ortaya çıkıyor. İpek Mobilya 2019 yılı içerisinde Türkiye pazarında 25 ila 30 mağaza açmayı hedefliyor. İnsanlar tarafından koleksiyonlar beğenildiği için bu mağazalar açılacak ve tüketiciye ulaşılıp satışlar yapılacak. Yurt dışı pazarında Almanya'da 2 noktada mağaza açacağız. Bize gelen bayilik taleplerini de değerlendireceğiz." şeklinde konuştu.

"MÜŞTERİ BİZİM İÇİN 1. SIRADA"

Bora Beyazıt, "Müşteri memnuniyeti bizim birinci önceliğimiz. İpek, ihracat kültürü olan bir firma. İhracat yaptığı ülkelerde tüketici hakları standartı çok yüksek ve bu standart yurt içine de yansıyor buda kaliteyi ve memnuniyeti en üst seviyeye çıkarıyor. En ufak bir hata bize geri dönüyor. Biz de bu hataları tekrar yapmamak için çalışıyoruz. Yurt dışına yaptığımız ihracat ve oradaki öğrendiklerimiz bize bunu çok iyi öğretti." diye konuştu.

"HER BÜTÇEYE UYGUN ÜRETİM YAPIYORUZ"

Yurt dışı satış yöneticisi Beyazıt, "İpek Mobilya, Türkiye'de her bütçeye uygun hitap eden bir üretim politikasına sahip. Yurt dışında da rakiplerine göre daha avantajlı fiyatlara sahip.Biz müşteriyi hem fiyat hem de ürün kalitesi olarak memnun ediyorsak doğru yolda ilerlediğimizi anlıyoruz. Ürünümüzün hak ettiği fiyatı yakalıyoruz ve müşterinin evine bu fiyattan girmesini sağlıyoruz." dedi.

İpek Mobilya 2019 Yılı Yatırımlarını ve İhracat Hedeflerini Anlattı

Son Dakika Ekonomi İpek Mobilya 2019 Yılı Yatırımlarını ve İhracat Hedeflerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement