İpekyolu'nda Park ve Kültür Merkezi İçin İlk Adımlar Atıldı - Son Dakika
Yerel

İpekyolu'nda Park ve Kültür Merkezi İçin İlk Adımlar Atıldı

İpekyolu\'nda Park ve Kültür Merkezi İçin İlk Adımlar Atıldı

Van’ın İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ve beraberindeki heyetin mart ayı başında yaptıkları İstanbul ziyareti kapsamında planlanan projeler için ilk adımlar atıldı.

31.03.2017 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ve beraberindeki heyetin mart ayı başında yaptıkları İstanbul ziyareti kapsamında planlanan projeler için ilk adımlar atıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından İpekyolu ilçesine yapılma sözü verilen park ve kültür merkezi projesi için adım atıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı ve Projeler Müdürü Çetin Bayazıt ve beraberindeki 5 kişilik uzman heyet, proje işbirliği olanaklarını yerinde incelemek amacıyla bugün Van'a geldi. Projeye başından beri destek veren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan'ın da katılımıyla yapılan alan tespiti inceleme çalışmaları, Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ve ilgili yetkililer nezaretinde yapıldı.

İncelemenin ardından düzenlenen toplantıda da, projenin detayları üzerinde konuşularak, en kısa sürede gerekli adımların atılması konusunda görüş birliğine varıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İpekyolu'nda Park ve Kültür Merkezi İçin İlk Adımlar Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement