İpsala Kapalı Pazar Yeri'nin Açılışı - Son Dakika
Güncel

İpsala Kapalı Pazar Yeri'nin Açılışı

İpsala Belediyesince yapılan kapalı pazar yerinin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

05.08.2017 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İpsala Belediyesince yapılan kapalı pazar yerinin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Saraçilyas Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinin açılışı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ülkeyi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma anlayışını siyasi anlayış felsefesi yaptıklarını söyledi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılından, 2023 yılına Türkiye'nin dünyanın modern, medeni milletleriyle yarışır, güçlü bir ülke haline getirileceğini belirten Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"16 yıldır yollardan, tünellere, tünellerden köprülere, köprülerden havaalanlarına, havaalanlarından farklı dinamikleri Türkiye'ye kazandıran önemli bir icraat hükümeti olduk. Siyasetimiz, ülkemizi dünya ülkeleriyle yarıştırırken, milletimizi dünya milletleri karşısında başı dik, alnı açık, ufka bakan, geleceğe ümitle yürür haline getirdik. Milletimize de borcumuz var. AK Parti'ye destek verdikleri için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra millet kazanacak. Milletin kazandığı bu ortam bu ülkenin muasır medeniyet seviyesine çok daha güçlü yürümesine devam edecek. Bundan sonra da milletle birlikte yarınlara yürüyeceğiz. İster içeride, ister dışarıdaki düşmanlarımız ve rakiplerimiz hangi düşüncede olurlarsa olsunlar, asla başarılı olamayacaklar. 15 Temmuz 2016'da karanlık geceyi aydınlık sabaha dönüştüren millet, aynen Çanakkale ruhuyla, Dumlupınar, Sakarya ruhuyla, 'bu milletle oynanmaz. bayrak asla ve asla indirilmez' dedi. 250 şehit, 2 bin 193 gaziyle, topyekun yüreğiyle o hainlere en güçlü dersi verdi."

Vatandaşların "idam isteriz" diye bağırması üzerine Mezzinoğlu, o hainlerin milletin vicdanında idamı yediklerini, ayrıca TBMM sürecinde idamın gelip gelmeyeceğinin görüleceğini söyledi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman da İpsala'nın günden güne modernleştiğini, birçok eserler kazandırdıklarını belirterek, bu eserlerden birinin de bu modern pazar yeri olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından mehteran takımı konser verdi.

Pazar yerini yapan firmanın belediyeye hediye ettiği makam aracının teslimi ve İpsala'da yapılan 2. etap TOKİ konutlarının kura çekilişinin ardından İpsala Kapalı Pazar Yeri'nin açılışı gerçekleştirildi.

Törene, İpsala Kaymakamlığına vekalet eden Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Enez Kaymakamı Elif Can Tuncer Ersöz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ferit Yüksel, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, ilçe belediye başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İpsala Kapalı Pazar Yeri'nin Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement