Irak Sınırına Askeri Sevkiyat Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat Sürüyor

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat Sürüyor

Hakkari'de 12 Askerin Şehit Edilmesinin Ardından Sınır Birliklerine Asker Sevkiyat Hız Kazandı. Sabah Saatlerinde Uzun Menzilli Toplar ve Askeri Kamyonlar Sınırlara Gönderildi.

22.10.2007 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de 12 askerin şehit edilmesinin ardından sınır birliklerine asker sevkiyat hız kazandı. Sabah saatlerinde uzun menzilli toplar ve askeri kamyonlar sınırlara gönderildi.

Dün akşam saatlerinde tren ile Mardin'in Nusaybin ilçesine getirilen askeri araçlar buradan Nusaybin 2. Hudut taburunda götürüldü. Güvenlik nedeniyle şehir merkezinden götürülmeyen uzun menzilli toplar tabura götürüldü. Sabah saatlerinde taburdan çıkarılan askeri birlik Türkiye ve Suriye sınır bölgesi hattındaki karayolu üzerinden Irak sınırına doğru yola çıktı. Askeri sevkiyatta 19'u mühimmat taşıyıcı, toplam 32 kamyon ile 13 uzun menzilli top ve 2 otobüs dolusu asker, Irak sınırına doğru hareket

ettiler. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı yol boyunda Demirtepe Piyade karalolunda mola veren askeri birlik daha sonra E-90 karayoluna çıkarılarak sınıra devam etti.

(AA-AŞ-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Irak Sınırına Askeri Sevkiyat Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement