Irak'ta Ölen Ordulu 3 İşçinin Evlerinde Hüzün Var - Son Dakika
Güncel

Irak'ta Ölen Ordulu 3 İşçinin Evlerinde Hüzün Var

Irak\'ta Ölen Ordulu 3 İşçinin Evlerinde Hüzün Var

Irak'ın Erbil kentinde tünel çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin memleketleri Ordu'daki evlerinde üzüntü var. Hayatını kaybeden 45 yaşındaki Ahmet Şahin ve kardeşi 40 yaşındaki Mehmet Şahin'in işi bittiği için çıkışlarının verildiği, yılbaşında ailesinin yanında olmak için plan yaptıkları öğrenildi.

29.12.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak'ın Erbil kentinde tünel çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin memleketleri Ordu'daki evlerinde üzüntü var. Hayatını kaybeden 45 yaşındaki Ahmet Şahin ve kardeşi 40 yaşındaki Mehmet Şahin'in işi bittiği için çıkışlarının verildiği, yılbaşında ailesinin yanında olmak için plan yaptıkları öğrenildi.

Irak'ın Erbil kentinde bir Türk firması tarafından inşaat yapımı süren tünelde meydana gelen göçükte işçilerden Ahmet Şahin ve kardeşi Mehmet Şahin ile 55 yaşındaki Celal Bilmen öldü, 32 yaşındaki Turgay Şahin ise yaralandı. Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde Ahmet ve Mehmet Şahin'in ailesi acı haber ile yıkıldı. Kazadan sağ kurtulan kuzeni Turgay Şahin'in evinde ise buruk sevinç yaşanıyor.

Ölen evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şahin'in Fatsa İlçesi'nden daha önce daire satın aldığını, aldığı dairenin çatısını yaptırmak için gurbete çalışmaya gittiğini, bugün ise kendisinin Ordu'da olacağını belirten eşi Şeyma Şahin, "Geçen ayın 25'inde gitmişti, çıkışını vermişti. Bugün gelecekti, gelemedi başka türlü geliyor" dedi.

Babasının öldüğünden henüz haberi olmayan 12 yaşındaki Erkut Şahin ise annesi Şeyma ile birlikte babası izne geldiği vakit çektirdiği cep telefonundaki fotoğrafları inceleyerek gazetecilere gösterdi.

Kazadan hafif yaralı kurtulan 2 çocuk babası Turgay Şahin'in eşi Özlem Şahin ise "Eşimi Allah bize bağışladı, ölen amca çocukları için ise hepimiz çok üzgünüz. Ayağında burukluk varmış, durumu iyi" dedi.

Akşam oğlunun ve iş arkadaşlarının göçük altında kaldığını telefonla öğrendiklerini, oğlunun kurtulduğunu, iki kuzeninin öldüğünü öğrendiğini belirten baba 56 yaşındaki Abdullah Şahin "Oğlumla görüştüm ayağında incilme varmış. Mehmet 25 gün önce buradan gitti izindeydi. Ahmet Cuma günü gitti. Giderken 'hakkını helal et' diyerek gitti. Benim oğlum 4-5 aydır orada çalışıyor bayramda döndü geri, çıkış verilmiş yılbaşında burada olacaklardı. Çıkışı 3-4 gün önce almışlardı. Benim oğlum kamyon almıştı onun borçlarını ödemek için çalışıyordu. Psikolojisi tamamen bozulmuş" dedi.

Mehmet Şahin'in ağabeyi evli ve 2 çocuk babası Ahmet Şahin'in ise Ankara'da yaşadığı bildirildi. Ölen diğer işçilerden Celal Bilmen'in evli ve 2 çocuk babası olduğu, ailesinin ise Adapazarı'nda yaşadığı öğrenildi.

Ahmet Şahin ve kardeşi Mehmet Şahin'in cenazesi Çamaş İlçesi Budak Mahallesi'ne, Celal Bilmen'in cenazesi ise Ulubey Uzunmahmut Mahallesi'ne getirilerek burada toprağa verilecek. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Irak'ta Ölen Ordulu 3 İşçinin Evlerinde Hüzün Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı
    17:38 Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı

    Karabük'te Yeşil Mahalle'de oynayan 2 yaşındaki Ömer Ali A, dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan çocuk, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı
    17:33 Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.


Advertisement