İran'da ordu, koronavirüs hastaları için 2 bin yataklı hastane kurdu - Son Dakika
Dünya

İran'da ordu, koronavirüs hastaları için 2 bin yataklı hastane kurdu

Tahran Uluslararası Fuar yerleşkesinde kurulan 2 bin kişi kapasiteli geçici hastanenin, ihtiyaç duyulması halinde bin yatak daha arttırılabilecek kapasitede olduğu belirtildi.

25.03.2020 10:11  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran resmi haber ajansı IRNA'ya göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından oluşturulan Kovid-19 hastalarının tedavi göreceği 2 bin yataklı Şehid Hicreti Hastanesi, Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi'nin katıldığı bir törenle açıldı.

KAPASİTE BİN KİŞİ ARTIRILABİLİYOR

Tahran Uluslararası Fuar yerleşkesinde kurulan hastanenin, ihtiyaç duyulması halinde bin yatak daha arttırılabilecek kapasiteye sahip olduğu belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Çin'de ortaya çıkan Kovid-19 İran'da ilk olarak 19 Şubat'ta Kum kentinde görülmüş, ardından ülkenin tamamına yayılmıştı.

İran Sağlık Bakanlığı, dün itibarıyla ülkede Kovid-19 kaynaklı can kaybının 1934'e yükseldiğini, vaka sayısının ise 24 bin 811 olduğunu açıklamıştı.

İran\'da ordu, koronavirüs hastaları için 2 bin yataklı hastane kurdu
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya İran'da ordu, koronavirüs hastaları için 2 bin yataklı hastane kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Hak: Süper hızlı müteahhitlere duyurulur. Köprü otoyol, rezidanslar için bolca ihale ve devlet kredi desteği ile ihya edildiniz. Zahmet olmazsa bu haberden nasip alsanız. hep almak olmaz birazda vermeyi öğrenin. 2 2 Yanıtla Malesef: Onlar yandaşların nimetini tepe tepe kullanıp virüsün yayilmasinada katkıda bulunuyorlar. Al sana 5.li guruptan limakçı futbol federasyon başkanı. Hl istifa etmemesi,emirle hareket ettiğinin bir ifadesi değilmi. Ben getirdim,ben götürürüm iradesinin kurbanı. İstifasına izin yok. 1 2 Mrt: Siz ne dionuz la tek hücreli yaşam biçimleri 1 1 oxi: seni müteahhit kazıklamış onu anladık 0 1 Serko ser: Merak etme arastir kafandan uyduruk haber yapma kin ve nefret seni dis dünyayakapatmis bu konuda türkiye avp nin en iyisi 0 0
  • DR : TEBRİK EDİYORUM 2 0 Yanıtla
  • oxi: ne hastanesi bir tane hasta yatağı yanında da bir adet sandalye serumla dinlenmeyle oluyorsa yapmışlar hastane 0 0 Yanıtla
  • TUNÇ0647: BİZ DE BOŞALTILAN HASTANELER DEVREYE SOKULA BİLİR İHTİYAÇ HALİN DE OLMADI DENİZ KANARINDAKİ OTELLER DE HASTA BAKIMI YAPILABİR..AMA EN ÖNEMLİSİ İNSANLARIN KURALLARA UYMASI KESİNLİKLE..TEMİZLİK TEMİZLİK..ÖPÜŞME SARILMA..BU BELA YURDIŞIN A ÇAKANLARDAN GELDİ ÇIKANLAR VARSA SAKLANMASINLAR KESİNLİKLE...TEMİZLİK . 0 0 Yanıtla Serko ser: Korkma türkiye nin aklasik 50 bin tam tchizatli yogun bakim yatagi var su an ab nin en iyi sinden daha iyi 0 0
  • Dr: Teşekkür ederim Yazın öğrenelim 0 0 Yanıtla

Advertisement