İran Resmi Haber Ajansı, Suriye'de Gerçekleşen Patlamanın Faili Olarak Necati Şaşmaz'ın Fotoğrafını Paylaştı - Son Dakika
Dünya

İran Resmi Haber Ajansı, Suriye'de Gerçekleşen Patlamanın Faili Olarak Necati Şaşmaz'ın Fotoğrafını Paylaştı

İran Haber Ajansı Press TV, Suriye'de gerçekleşen ve 5'i ABD askeri 20 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının faili olarak Polat Alemdar Rolüyle ünlenen Necati Şaşmaz'ın fotoğrafını paylaştı.

18.01.2019 15:33  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran resmi haber ajansı Press TV, Necati Şaşmaz'ı MİT ajanı olarak gösteren fake paylaşımı gerçek gibi paylaşarak, Münbiç saldırısının failini MİT gibi gösterdi ve PKK'nın yalanına destek çıktı.

PKK'yı öven bir Twitter sayfasındaki paylaşımı alıp gerçekmiş gibi resmi devlet ajansında kullanan Press TV büyük bir skandala imza atmış oldu.

TWİTTER'DA TEPKİ YAĞDI

İran Resmi Haber Ajansı Press TV'nin yaptığı bu skandala Twitter'da birçok kullanıcıdan tepki yağdı. Bir Twitter kullanıcısı bu paylaşımın altına, "Memati, Abdulbey nerede onları da MİT'çi diye yutturmayın İranlıların devrelerini yaktırmayın" notunu düştü.

İran Resmi Haber Ajansı, Suriye'de Gerçekleşen Patlamanın Faili Olarak Necati Şaşmaz'ın Fotoğrafını Paylaştı
İran Resmi Haber Ajansı, Suriye\'de Gerçekleşen Patlamanın Faili Olarak Necati Şaşmaz\'ın Fotoğrafını Paylaştı

Son Dakika Dünya İran Resmi Haber Ajansı, Suriye'de Gerçekleşen Patlamanın Faili Olarak Necati Şaşmaz'ın Fotoğrafını Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • Rizeli: Şu İranla Suidiler müslümanlara ihanet etmese,orta doğuda bitane işgalcı devlet kalmaz. 28 4 Yanıtla
  • Mehmet: Kurtlar vadisi efsanedir.Konseyden öyle bir karar çıkmış ise yapacak birşey yok. 31 0 Yanıtla
  • Mardinli: Abi bu araplar çok tehlikeli.yaa müslümanlıkla alanları yok hepsi ABD ve avrupa nın hırıstiyan köpeği olmuş. 13 6 Yanıtla
  • Abdülhey : Biz niye yokuz usta 19 0 Yanıtla
  • chpli: Bugün cuma namazında2 polis gördüm takke takmısresmi kıyafetle nası yaparsınız bunu??? 3 14 Yanıtla
  • hakkı: adam nası rol yapıyorsa gerçekten mitten sanmışlar bu yüzden devam etmeli kurtlar vadisi... 17 0 Yanıtla
  • Rizeli: Türkiyenin Süriye de ne işi vardiyen hainler yüzde seksenbeşi Sünni olan Suriye de, şii İran'ın ne işi var demiyor. 11 6 Yanıtla
  • Türk Milleti: CHP AKP farketmez. Dini siyasete alet etmeyin be kardeşim.Bıktık artık.Ayıptır günahtır yaaa 3 0
  • Sami: Hahaha 2 0
  • Rizeli : Şu yazıyı yazan arkadaşa sorsan müslümanım der.Nah !!! Müslümansın. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bilecik'teki minikler Filistin'e yardım eli uzattı
    10:52 Bilecik'teki minikler Filistin'e yardım eli uzattı

    Bilecik İl Müftülüğü Hamidiye 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarıyla 'Özgür Filistin'in Yanındayız' kampanyasına destek oldu. Kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi aracılığıyla Filistin'e gönderen minikler, paylaşma ve yardımlaşma duygusunu öğreniyor.

  • Barack Obama Londra'da Başbakanlık Ofisi'nde görüldü
    10:48 Barack Obama Londra'da Başbakanlık Ofisi'nde görüldü

    Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'nın Downing Sokağı'ndaki Başbakanlık Ofisi'nde görüldü. Obama'nın İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya gelmesi bekleniyor. Ziyaretin detayları belirsizliğini korurken, Obama'nın İngiltere'deki çalışmaları ve uluslararası ilişkilerdeki rolü merak konusu.

  • Etiyopya Ticaret Bankası, sistem arızası sonrasında müşterilerinin çektiği 40 milyon dolardan fazla parayı geri almaya çalışıyor
    10:32 Etiyopya Ticaret Bankası, sistem arızası sonrasında müşterilerinin çektiği 40 milyon dolardan fazla parayı geri almaya çalışıyor

    Etiyopya Ticaret Bankası (CBE), sistem arızası sonucunda müşterilerinin hesaplarından fazlasını çektiği 40 milyon doların üzerindeki parayı geri almak için mücadele ediyor. Banka başkanı Abe Sano, paranın büyük kısmının devlete ait CBE'den öğrenciler tarafından çekildiğini ifade etti. Banka saatler sonra müdahale edebildi ve paranın büyük kısmı öğrenciler tarafından çekildi. Parayı iade edenlerin cezai suçla itham edilmeyeceği belirtildi.

  • Hakkari-Şırnak yoluna çığ düştü, Dev çığ Zap suyunun akışını kesti
    10:31 Hakkari-Şırnak yoluna çığ düştü, Dev çığ Zap suyunun akışını kesti

    Hakkari'de etkili olan karla karışık yağmur, 3 bin 478 rakımlı Sümbül Dağı'ndan çığın inmesine neden oldu. Devasa çığın Zap suyunun akışını kesmesi cep telefonuyla kaydedildi. Can ve mal kaybı yaşanmazken, yol açma çalışmaları başlatıldı.

  • Ülkeler kakao üretimini durdurdu! Çikolataya dev zam gelebilir
    10:11 Ülkeler kakao üretimini durdurdu! Çikolataya dev zam gelebilir

    Fildişi Sahilleri ve Gana'da bulunan büyük kakao fabrikaları, artan tohum maliyetlerini karşılayamadığı için üretimlerini kısmaya ya da durdurmaya karar verdi. Bu durumun dünya çapındaki kakao üretimi ve tedarikini etkileyerek çikolatalarda fahiş fiyat artışlarına neden olacağı tahmin ediliyor.

  • Avrupa Birliği, Ukrayna Yardım Fonu'na 5 Milyar Euro Tahsis Etti
    10:10 Avrupa Birliği, Ukrayna Yardım Fonu'na 5 Milyar Euro Tahsis Etti

    Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Ukrayna Yardım Fonu'nun oluşturulmasını onaylayarak bu fona 5 milyar euro tahsis etti. Karar, AB Dışişleri Konseyi toplantısında alındı ve Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne askeri ekipman ve eğitim yoluyla destek sağlanmasını amaçlıyor. AB, Rusya-Ukrayna çatışmasının başlamasından bu yana Ukrayna'ya 138 milyar eurodan fazla destek verdi veya taahhüt etti.


Advertisement