İranlı Uyuşturucu Baronu Naci Şerifi Zindaşti Böyle Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

İranlı Uyuşturucu Baronu Naci Şerifi Zindaşti Böyle Yakalandı

İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti ile 9 adamının İstanbul'da yakalanma anına ait fotoğraflar ortaya çıktı. Gözaltına alınan Zindaşti'nin sorgusuyla birçok karanlık olay ve cinayetin aydınlatılması bekleniyor.

06.04.2018 12:24  Güncelleme: 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti ile 9 adamının İstanbul'da yakalanma anına ait fotoğraflar ortaya çıktı. Yakalanan zanlıların İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi. Zanlıların emniyetteki sorguları sürerken, bu suç örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği belirtildi. Zindaşti'nin sorgusuyla birçok karanlık olay ve cinayetin aydınlatılması bekleniyor.

NE OLDU?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'de uluslararası bir suç örgütünü tespit etti. Tespitin ardından operasyon başlatan güvenlik güçleri, suç örgütü lideri İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti ile örgütün 9 üyesi yakalandı.

CİNAYET AYDINLANABİLİR

Zindaşti'nin sorgulanacağı olayların başında uyuşturucu kaçakçılığı gelirken, dikkat çeken diğer suçlamaların başında 6 Kasım 2017 tarihinde Bakırköy'de bir restoranda öldürülen Avukat Kudbettin Kaya cinayeti bulunuyor.

FETÖ'NÜN İRTİBAT GÖREVLİSİ METİN TOPUZ İLE İLİŞKİSİ SORGULANACAK

FETÖ'nün ABD Büyükelçiliği'ndeki görevlisi olduğu ortaya çıkan irtibat görevlisi Metin Topuz ile ilişkileri ve bağlantıları kapsamında da sorgulanacağı öğrenildi.

KIZI VE ŞOFÖRÜ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

ABD istihbarat teşkilatı CIA ile olan bağlantıları ile bilinen Zindaşti'nin kızı ve şoförü uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı çekişmesinde silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. En son Mart 2016 yılında silahlı baskın suçlamasıyla gözaltına alınan Zindaşti, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.

İranlı Uyuşturucu Baronu Naci Şerifi Zindaşti Böyle Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İranlı Uyuşturucu Baronu Naci Şerifi Zindaşti Böyle Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Barzani: AKPARTİ SAĞOLSUN 4 2 Yanıtla
  • Besiktas JK: Irana iade Edin aninda idam 5 0 Yanıtla
  • TAHIR: BUNLARIN ÜLKEMİZDE SÖZ SAHİBİ OLMASINA CİRİT ATMASINA GÖZ YUMANLARA LANET OLSUN 2 0 Yanıtla
  • ali: iran a verin ipini çeksinler. 2 0 Yanıtla
  • Sivridil: Tabi gördu turk dizilerinde pudra hakki yi devlet koruyor, o da gercek sanip geldi 0 0 Yanıtla

Advertisement