Irina Shayk'in Çömlek Yaptığı Sahne Göz Doldurdu - Son Dakika
Magazin

Irina Shayk'in Çömlek Yaptığı Sahne Göz Doldurdu

Irina Shayk\'in Çömlek Yaptığı Sahne Göz Doldurdu

Manken Irina Shayk, Hollywood yapımı Hayalet filminin ünlü çömlek sahnesinin tekrar çekiminde rol aldı.

03.12.2016 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu hafta kelimenin tam manasıyla Irina Shayk'ın haftası oldu. Hafta başında ilk bebeğine hamile olduğu haberini alan ünlü model, Victoria's Secret meleği olarak ilk kez podyumda yürüdü. Irina son olarak 90'lı yılların hafızalardan çıkmayan romantik filmi 'Hayalet'in ünlü çömlek sahnesini canlandırdı.

ÇÖMLEK SAHNESİNDE DEMİ MOORE'UN KARAKTERİNİ CANLANDIRDI

1990 yapımı Hayalet (Ghost) filminin ünlü çömlek sahnesindeki Demi Moore'in rolünü, yönetmen Phil Poynter'in tekrardan çektiği kısa versiyonda model Irina Shayk canlandırdı. Ünlü sahnenin çekimlerinde Irina'ya çömlek yapma yeteneklerinde yardım edecek bir Patrick Swayze olmasa da, güzel model göz alıcı vücuduyla bu eksikliği hissettirmedi.

KİLE ŞEKİL VERİRKEN VÜCUDUNU CÖMERTÇE SERGİLEDİ

Irina, tekerlek üzerinde döndürdüğü kile şekil verirken, giysi tercihini kolsuz beyaz bir gömlek ve iç çamaşırlardan yana kullandı. The Righteous Brothers ikilisinin filmle özdeşleşen Unchained Melody isimli parçası fonda çalarken sütyenini ve kıvrımlı hatlarını cömertçe sergiledi. Sosyal medyada sıkça paylaşılan videolar arasına giren görüntülerde güzel modelin kile şekil verme yeteneklerinden ziyade alımlı vücudu daha çok dikkat çekti.

Son Dakika Magazin Irina Shayk'in Çömlek Yaptığı Sahne Göz Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement