Irkçı Saldırının Mağduru Matuidi'ye Balotelli'den Destek - Son Dakika
Spor

Irkçı Saldırının Mağduru Matuidi'ye Balotelli'den Destek

Irkçı Saldırının Mağduru Matuidi\'ye Balotelli\'den Destek

Juventuslu futbolcunun maruz kaldığı ırkçı saldırı sonrası bir destek mesajı da Balotelli'den geldi.

08.01.2018 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'un geçtiğimiz gün 'yi deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maç sırasında tribündeki taraftarların ırkçı söylemlerine maruz kalan 'ye futbol dünyasından destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Bir hafta önce Hellasdeplasmanında da benzer bir saldırının hedefi olan Fransız orta saha oyuncusunun yaşadıklarına sessiz kalmayan son isimoldu.

Kariyerini 'te sürdüren İtalyan futbolcu, Instagram sayfasından Matuidi'nin bir fotoğrafını paylaştı ve fotoğrafın altına "Blaise, ben de bunu yaşadım. Birkaç cahilin seni etkilemesine izin verme. Tüm İtalyanlar böyle değil. Harika performansını devam ettir kardeşim!" notunu düştü. Balotelli'nin bu paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz hafta yaşanan olaylar sebebiyle Hellas Verona'ya tribün kapatma ve 20 bin euro para cezası veren İtalya Futbol Federasyonu'nun kısa süre içinde Cagliari'nin cezasını da açıklaması bekleniyor.

Sezon başında PSG'den ayrılarak Juventus'a transfer olan 30 yaşındaki Blaise Matuidi, Torino ekibiyle çıktığı 18 lig maçında 2 kez gol sevinci yaşadı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Irkçı Saldırının Mağduru Matuidi'ye Balotelli'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement