İş Adamı Mehmet Erdemoğlu Dualarla Anıldı - Son Dakika
Yerel

İş Adamı Mehmet Erdemoğlu Dualarla Anıldı

İş Adamı Mehmet Erdemoğlu Dualarla Anıldı

Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu ölümünün 10. yılında mezarı başında Kur’anı Kerim okunarak anıldı.

16.12.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu ölümünün 10. yılında mezarı başında Kur'anı Kerim okunarak anıldı.

2006 yılında TBMM üstün hizmet ödülü alan ve 1999 yılında dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından "şükran plaketi" verilen Merinos Halı Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Mehmet Erdemoğlu ölümünün 10. yılında mezarı başında dualarla anıldı. Törene Erdemoğlu ailesi, akrabaları, çalışanları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Gaziantep asri mezarlıktaki Erdemoğlu aile mezarlığında yapılan anma töreninde konuşan Erdemoğlu, Holding yönetim kurulu İbrahim Erdemoğlu, Merhum Mehmet Erdemoğlu'nun yaşam ilkelerini hatırlatarak şöyle konuştu, "Bizlere öğrettiği yaşam ilkelerinden ve insanlara saygılı olma felsefenden asla taviz vermeden görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden zararlığa uğratmadan başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz. Besni ilçemizde üniversite yapma çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizde geçtiğimiz yıl da sıkıntılar olduğundan dolayı üniversite çalışmalarımız gecikti. Ama vazgeçmedik. Besni ilçemizde üniversite kazandırmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Besni ilçemizde kurduğumuz iplik fabrikasının üretim artış projesini 6 ay sonra faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Şu anda 350 kişi çalışmakta önümüzdeki yıl çalışan sayısı daha da artacaktır" diye konuştu.

İbrahim Erdemoğlu, Adıyaman İli Gölbaşı İlçesinde Mehmet Erdemoğlu adında ki vakıf da yeni bir taziye evi yaptıracaklarını ve bu taziye evinin de 2 ay gibi bir süre içerisinde Gölbaşı hemşherilerinin hizmetine sunulacağını söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Adamı Mehmet Erdemoğlu Dualarla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement