Sanat, Siyaset, İş ve Spor Dünyasının Ünlüleri Taziye İçin Divan Otel'e Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Sanat, Siyaset, İş ve Spor Dünyasının Ünlüleri Taziye İçin Divan Otel'e Akın Etti

Sanat, siyaset, spor ve iş dünyasından birçok ünlü sima, Koç ailesine taziyede bulunmak için gün boyunca Taksim'deki Divan Otel'e akın etti.

22.01.2016 19:44  Güncelleme: 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla Koç Ailesi, taziyeleri Divan Otel'de kabul ediyor. İş, sanat ve siyaset dünyasından birçok kişi aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eşi Hayrünnisa Gül, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Eski Genelkurmay Başkanları Yaşar Büyükanıt ve İlker Başbuğ, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ başta olmak üzere, sanat, siyaset, spor ve iş dünyasında Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'a, oğlu Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.


Taziye ziyaretlerini kabuleden Rahmi Koç'un bitkin olduğu gözlendi.

TAZİYELER DİVAN OTEL'DE KABUL EDİLİYOR

Spor yaparken kalp krizi geçirerek vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için taziyeler, Elmadağ Divan Oteli'nde kabul edilmeye başlandı. Bugünden itibaren 7 gün boyunca saat 16.00 ila 19.00 arası sürecek taziyeleri kabul etmek için Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, kızları Aylin ve Esra Koç, babası Rahmi Koç, annesi Çiğdem Simavi, kardeşleri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Koç ile Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve eşi Nevbahar Koç, Divan Oteli'ne geldi.



GÜL ÇİFTİ KAPIYA KADAR UĞURLANDI

Otele taziye için gelenler arasında iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra Abdullah Gül ile eşi Hayrünnisa Gül de yer aldı. Koç ailesine taziye dileklerini ileten Gül çifti, bir süre burada kaldıktan sonra Rahmi Koç tarafından kapıya kadar uğurlandı.



ABD BÜYÜK ELÇİSİ'DE TAZİYE ZİYARETİ YAPTI

ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, AK Parti Milletvekili ve eski Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da taziye için otele geldi.


YAŞAR BÜYÜKANIT TAZİYEYE GELDİ

Aralarında Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Sanatçı Ajda Pekkan, Zülfü Livaneli, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes, Gazeteci Fatih Altaylı, İş adamı Faruk Süren'inde bulunduğu yüzlerce kişi Koç ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Sanatçı Zülfü Livaneli basın mensuplarına yaptığı açıklamada,''Çok temiz yürekli iyi bir insanı kaybettik. Herkes, bütün herkes çok üzgün. Allah rahmet eylesin.'' şeklinde konuştu.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM TAZİYE İÇİN GELDİ

Gün içerisinde Koç ailesine taziye vermeye gelenler arasında, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Nazlı Ilıcak, Nihat Özdemir, Ali Şen, Levent Çakıroğlu, Arzuhan Doğan Yakçındağ, Muharrem Kayhan, Ali Sabancı, Kadir Topbaş, Ümit Boyner, Fikret Ünlü, Sedat Aloğlu, Atalay Şahinoğlu, Nevzat Yalçıntaş, Murat Yalçıntaş, Adnan Polat, Rona Yırcalı, Haluk Dinçer, Suzan Sabancı Dinçer'in de olduğu birçok kişi yer aldı.

MONA LİSA GÜLÜŞÜ VARDI

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, ''Cenazede konuşma yapmak zor. İnsanların Mustafa gibi devamlı gülen gülüşü kalbinde ruhunda olan Mona Lisa'nın gülüşü varya erkek Mona Lisa Mustafa. O gülüşü o sevgiyi gösteren insandı'' şeklinde konuştu.
TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes ise şu ifadeleri kullandı: ''İş dünyası olarak çok acı bir günümüz. Kendilerinin acılarını paylaşmak için geldik. Yeri doldurulamaz değerli bir iş insanı, dost, çok iyi bir aile babası.''

"MÜKEMMEL BİR İNSANDI"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de ''Başımız sağolsun. Mustafa Koç çok sevdiğim bir kardeşim, arkadaşım. Çok sık olmasa da zaman zaman görüştüğümüzde benim için çok özel insanlardan bir tanesiydi. Sadece önemli bir iş adamı değil, Türkiye içinde çok önemli bir insandı'' ifadelerini kullandı.



Sakıp Sabancı'nın eşli Türkan Sabancı ise, ''Mekanı cennet olsun. Herşeyi ile mükemmel bir insandı. Allah yakınlarına çok sabır versin. Allah rahmet eylesin'' diye konuştu.


Taziyeye Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı


Spor hocası Tony Hill ve eşi


CHP Genel Sekreteri Gülsek Tekin ve CHP Milletvekili Enis Berberoğlu


Ses sanatçısı Ajda Pekkan


Taziye için gelen askeri yetkililer.


Arzuhan Doğan Yalçındağ


Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ

Sanat, Siyaset, İş ve Spor Dünyasının Ünlüleri Taziye İçin Divan Otel\'e Akın Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sanat, Siyaset, İş ve Spor Dünyasının Ünlüleri Taziye İçin Divan Otel'e Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kürşat: çok iyi ve hayırsever adamdı 3 0 Yanıtla
  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    03:43 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 02.35'te merkez üssü olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. İkinci depremin herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı bildirildi. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı
    02:26 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı

    İstanbul'da yüzlerce taksici, gasp edilip öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na cenazeyi getirdi ve güvenlik önlemleri altında basın açıklaması yaptı.


Advertisement