İş Bankası Kültür Yayınları 32. Tüyap Kitap Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

İş Bankası Kültür Yayınları 32. Tüyap Kitap Fuarı'nda

İş Bankası Kültür Yayınları 32. Tüyap Kitap Fuarı\'nda

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, 2 10 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda okuyucularıyla buluşacak.

26.10.2013 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, 2- 10 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda okuyucularıyla buluşacak.

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları açıklamasına göre, 32'inci TÜYAP Kitap Fuarı'nda bir kez daha kitap tutkunlarını ağırlayacak olan yayınevi, fuar boyunca kitapseverlerin beğenisine sunacağı yepyeni kitapların yanı sıra, ilgi çekici özel söyleşiler ve imza günleri düzenleyecek.

Fuara iki standla katılacak olan yayınevi, 3. Salon 408 numaralı standında yetişkin okurlarıyla buluşurken, 2. Salon 208 numaralı standı çocuk okurlarına ayırıyor. Kültür Yayınları'nın tüm eserleri fuar boyunca kapak fiyatı üzerinden yüzde 25 indirimli olarak satışa sunulacak.

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları'nın okuyucularını ve edebiyatseverleri bu yıl en çok heyecanlandıran eserlerden biri, Anadolu'nun şairi olarak nitelendirilen Ahmed Arif'in yazar Leyla Erbil'e 1954-1959 yılları arasında yazdığı duygu dolu, döneme tanıklık eden mektupların toplandığı "Leylim Leylim" kitabı oldu. Fuarda Ahmet Arif'in oğlu Filinta Önal, Leyla Erbil'in kızı Fatoş Erbil Pınar ve kitabın Editörü Ruken Kızıler katılımında 3 Kasım Pazar günü özel bir söyleşi gerçekleştirilecek. Ayrıca, "Marx, Benjamin, Adorno-Sanat ve Edebiyat" kitabının yazarı Prof. Dr. Onur Bilge Kula, Marksist birikimin nasıl sanatsallaştırıldığını, 9 Kasım Cumartesi günü özel bir söyleşide okurlarıyla paylaşacak.

3 Kasım Pazar ve 7 Kasım Perşembe günü standı ziyaret eden kitapseverler, düzenlenecek imza etkinliğinde Sunay Akın'a yeni kitabı "Geyikli Park"ın yanı sıra diğer kitaplarını da imzalatma şansı bulacaklar. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İş Bankası Kültür Yayınları 32. Tüyap Kitap Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement