İş Sanat İzmir Galerisi Egeart'a Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika
Güncel

İş Sanat İzmir Galerisi Egeart'a Ev Sahipliği Yapıyor

İş Sanat İzmir Galerisi, 5. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında cam sanatının seçkin örneklerini 6-15 Aralık tarihleri arasında İzmirli sanatseverlerle buluşturuyor.

28.11.2013 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in önemli sanat merkezleri arasında yer alan İş Sanat İzmir Galerisi, sanatı her yönüyle İzmirlilerle buluşturmayı amaçlayan ve bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası EgeArt Sanat Günleri'nde cam sanatının farklı örneklerinin yer alacağı bir sergiye ev sahipliği yapıyor.

Tümü profesyonel cam sanatçılarından oluşan 18 farklı sanatçının hazırladığı, soğuk ve sıcak cam şekillendirme, cam resim ve cam mask uygulamaları gibi farklı cam şekillendirme teknikleri uygulanan 36 cam eser, 6-15 Aralık tarihleri arasında İş Sanat İzmir Galerisi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Aralarında akademisyenlerin de bulunduğu karma sergide Altan Sungar, Asanni (Gülin Algül), Aylin Özcan, Barbaros Giray, Barış Aksakal, Ekrem Özen, Enver Güner, Gamze Araz Eskinazi, Mehmet Aydın, Mehmet Güçlü Polat, Mustafa Ağatekin, Müge Göğüş, Sema Okan Topaç, Şekip Oğuz, Tülin Yiğit Akgül, Ufuk Akbey, Yasemin Aslan Bakiri ve Yasemin Sayınsoy'a ait cam ile ebru sanatının birlikteliğinden yaratılan objeler, cam kesme heykeller ve cam rölyefler gibi birçok farklı üslupta eser yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Sanat İzmir Galerisi Egeart'a Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement