İş Sanat'ta Bu Hafta - Son Dakika
Kültür Sanat

İş Sanat'ta Bu Hafta

İş Sanat, kısa sürede uluslararası müzik dünyasının dikkat çeken yeteneklerinden biri olan ve Türkiye'deki klasik müzik izleyicisinin de beğeniyle takip ettiği Rus piyanist Anna Vinnitskaya'yı sahnesinde ağırlıyor.

09.02.2016 15:02  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CAMERISTI DELLA SCALA ANNA VINNITSKAYA piyano

11 ŞUBAT 2016, PERŞEMBE

SAAT: 20.30

Diapason d'Or" ve Classica Magazine'in "Choc du Mois" ödüllerine layık görülen sanatçıya gecede dünyaca ünlü La Scala Tiyatrosu orkestrasının müzisyenleri tarafından 1982 yılında kurulan Cameristi della Scala eşlik edecek. Bach, Respighi, Rossini ve Bossi'den eserlerin seslendirileceği konser 11 Şubat, Perşembe akşamı saat 20.30'da İş Sanat'ta.

Bilet Fiyatları: 1. Kademe: 70 TL 2. Kademe: 60 TL 3. Kademe: 50 TL İndirimli: 40 TL Öğrenci: 20 TL


15 ŞUBAT 2016, PAZARTESİ SAAT: 20.30

SENDE BEN İMKÂNSIZLIĞI SEVİYORUM

Aşk Şiirlerinden Seçmeler II

Bir şubat ayı klasiği haline gelen Aşk Şiirlerinden Seçmeler, şiir tutkunlarına romantik bir gece vadediyor. "Sende Ben İmkânsızlığı Seviyorum" başlıklı dinletide modern şiirimizin ustaları Ahmed Hâşim, Nâzım Hikmet, Ahmet Hamdi Tanpınar, Ahmet Muhip Dıranas, Cahit Sıtkı Tarancı, Ziya Osman Saba, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Oktay Rıfat, Orhan Veli, Melih Cevdet Anday, Behçet Necatigil, Cahit Külebi, İlhan Berk, Sabahattin Kudret Aksal, Necati Cumalı, Özdemir Asaf, Attilâ İlhan, Arif Damar, Can Yücel, Ümit Yaşar Oğuzcan, Turgut Uyar, Edip Cansever ve Cemal Süreya'dan seçilmiş şiirler seslendirilecek. Tilbe Saran, Hümay Güldağ, Metin Belgin ve Hakan Gerçek'in sesleriyle hayat vereceği dizeler, Sevgililer Günü'nün hemen ertesinde 15 Şubat, Pazartesi akşamı saat 20.30'da İş Sanat'ta yankılanacak.



Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement