İş Sanat'ta Ozan Musluoğlu İle Yıldız Yağmuru - Son Dakika
Güncel

İş Sanat'ta Ozan Musluoğlu İle Yıldız Yağmuru

Caz sanatçısı Ozan Musluoğlu, My Best Friends Are Vocalists isimli projesiyle Fatih Erkoç, Şevval Sam Gökhan Özoğuz ve daha birçok müzisyeni, aynı sahnede buluşturuyor.

03.02.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Caz sanatçısı, besteci ve basçı Ozan Musluoğlu son albümü My Best Friends Are Vocalists ile bu sezon İş Sanat sahnesini adeta yıldız yağmuruna tutuyor. Yetenekli kontrbasçı 2009 yılının Ocak ayında Rec Jazz etiketi ile ilk albümü Coincidence'ı, 2011 yılının Mayıs ayında ise Equinox Music etiketiyle ikinci albümü 40th Day'i çıkarttı.

Musluoğlu'nun, en büyük idollerinden biri, efsanevi kontrbasçı Ray Brown'ın My Best Friends serisinden etkilenerek hazırladığı bu çalışması aslında Aralık 2012'de müzik severlere sunduğu üçüncü albümü My Best Friends Are Pianists'in devamı niteliğinde... 2004 yılında Athena grubu ile katıldığı Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi temsil eden sanatçı, daha önce birlikte sahne aldığı 12 farklı vokalle bir araya gelerek caz severlere on iki farklı dünyadan oldukça renkli ve keyifli bir çalışma sunuyor. Fatih Erkoç, Şevval Sam, Gökhan Özoğuz (Athena), Ceylan Ertem, Bora Uzer, Sibel Köse, Ayşe Gencer, İlham Gencer, İpek Dinç, Meltem Ege, Sanem Kalfa, Ece Göksu, Dolunay Obruk gibi caz ve pop dünyasının en önemli vokalistlerinin yanı sıra George Dumitriu, Sarp Maden, Neşet Ruacan, Önder Focan, Kamil Özler, Dave Allen, İmer Demirer, Elvan Aracı, Can Çankaya, Şenova Ülker, Bulut Gülen, Engin Recepoğulları, Uraz Kıvaner ve Ferit Odman'ın da aralarında bulunduğu birçok usta caz müzisyen performansa sesleriyle zenginlik katıyor. İş Sanat'taki konserinde bu efsane kadroyla ilk kez aynı sahnede buluşacak olan Musluoğlu, 17 Şubat 2015 Salı akşamı izleyicilere sıcacık caz tınılarıyla dolu bir gece yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Sanat'ta Ozan Musluoğlu İle Yıldız Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement