Ekmek Teknesinin Küle Dönmesini Ağlayarak İzledi - Son Dakika
Güncel

Ekmek Teknesinin Küle Dönmesini Ağlayarak İzledi

Muğla'da bir lokantada, yanan ocağın üzerinde unutulan tenceredeki yemek, yangın çıkardı. İtfaiyenin yangını söndürme çalışmalarını ağlayarak izleyen iş yeri sahibi kadın, baygınlık geçirdi.

22.04.2018 14:49  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'deki lokantada, yanan ocağın üzerinde unutulan tenceredeki yemek, yangın çıkardı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmalarını ağlayarak, izleyen iş yeri sahibi Şükran Tilki, baygınlık geçirdi.

MAHALLELİ DUMANLARIN YÜKSELDİĞİNİ FARK ETTİ

Muğla'nın Menteşe ilçesi, Camikebir Mahallesi Saatli Kule Caddesi üzerindeki lokantada meydana gelen olayda Şükran Tilki, iş yerini açtıktan sonra yaktığı ocağa, içinde yemek olan tencereyi koyup, markete alışveriş yapmaya gitti. Bir süre sonra lokantadan dumanların yükseldiğini fark eden mahalle sakinleri, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbarla olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ekmek Teknesinin Küle Dönmesini Ağlayarak İzledi

EKMEK TEKNESİ YANDI

Alışverişten döndüğünde itfaiyenin erlerinin iş yerindeki alevlere müdahale ettiğini gören Tilki, gözyaşlarını tutamadı. Baygınlık geçiren ve çevredekilerin müdahalesiyle ayılınca hastaneye götürülmeyi reddeden Şükran Tilki, "Burası benim ekmek teknem. 2 çocuğuma bakıyorum. Keşke markete gitmeseydim" dedi.

Ekmek Teknesinin Küle Dönmesini Ağlayarak İzledi

30 BİN LİRALIK HASAR OLUŞTU

Yangın, itfaiye ekibinin müdahalesiyle güçlükle söndürülürken, iş yerinde yaklaşık 30 bin liralık hasar oluştuğu öğrenildi. Polis ekipleri, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Ekmek Teknesinin Küle Dönmesini Ağlayarak İzledi
Ekmek Teknesinin Küle Dönmesini Ağlayarak İzledi
Ekmek Teknesinin Küle Dönmesini Ağlayarak İzledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekmek Teknesinin Küle Dönmesini Ağlayarak İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Filozof: DEVLET BU GİBİ OLAYLARDA HALKINA SAHİP ÇIKSIN BU KADINA TÜM ZARARI VERİLSİN AİLE MAGDUR OLMASIN SURİYELİYE ARTIK YARDIM VE MAAŞ KESİLSİN ÖNCELİK KENDİ İNSANIMIZ OLSUN DİN VE MİLLİYETCİ NUTUKLARLA HALK UYUTULMASIN YETER ARTIK 6 3 Yanıtla
  • Ali Veli: Haydi Muğlalı iyi insanlar..Herkes 1 lira verse bu kadının zararı karşılanır.. 2 0 Yanıtla
  • zor: devlet yardım etsın 1 0 Yanıtla
  • Vay: Zekatını vereydin yanmazdı .ama ne alakası var dersiniz şimdi işte islamdan uzak olmak bela musibeti başımıza getiriyo böyle 1 0 Yanıtla

Advertisement