İş Yerinin Önünde Bağlı Köpeği Taşlayıp Öldürdüler - Son Dakika
3.Sayfa

İş Yerinin Önünde Bağlı Köpeği Taşlayıp Öldürdüler

İş yerinin önünde bağlı köpeği taşlayıp öldürdüler 4 saldırganın yaptığı vahşet güvenlik kameralarına yansıdı Sabah dükkana geldiğinde karşılaştığı manzara ile adeta şok olan Seda Yılmaz, vahşeti yapanların bulunmasını istedi HATAY - Hatay'ın Payas ilçesinde 4 kişi, dükkan sahibinin koruma...

02.07.2018 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş yerinin önünde bağlı köpeği taşlayıp öldürdüler

4 saldırganın yaptığı vahşet güvenlik kameralarına yansıdı

Sabah dükkana geldiğinde karşılaştığı manzara ile adeta şok olan Seda Yılmaz, vahşeti yapanların bulunmasını istedi HATAY - Hatay'ın Payas ilçesinde 4 kişi, dükkan sahibinin koruma amaçlı bulundurduğu köpeği taşla öldürdü.

Edinilen Bilgiye göre olay, Hatay'ın Payas İlçesi Karacami Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde toptan su satışı yapılan Seda Yılmaz'a ait iş yerinde gece geç saatlerde yaşandı. İş yeri önüne gelen 4 kişi, yaklaşık 3 yıldır koruma amaçlı dükkan önüne bağlı tutulan köpeği, kafasına taşla vurarak öldürdükten sonra uzaklaşarak kayıplara karıştı.

İş yeri sahibi Yılmaz, sabah dükkana geldiğinde korkunç manzara ile karşılaştığını söyleyerek bu vahşeti yapanların biran önce bulunmasını istedi. İlçe emniyet müdürülüğü ekipleri, güvenlik kameralarını da tarayarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

İş Yerinin Önünde Bağlı Köpeği Taşlayıp Öldürdüler
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İş Yerinin Önünde Bağlı Köpeği Taşlayıp Öldürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement