İşadamı Değer: İç Anadolu'daki Mardinlilerin Hasretini Bitireceğiz - Son Dakika
Güncel

İşadamı Değer: İç Anadolu'daki Mardinlilerin Hasretini Bitireceğiz

İşadamı Değer: İç Anadolu\'daki Mardinlilerin Hasretini Bitireceğiz

Değer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Değer, 19 Eylül Perşembe günü başlayacak Mardin Fuarı'nda, ziyaretçilerin bölgeye ilişkin merak ettikleri her şeyi bulabileceklerini belirterek, "Mardin Tanıtım Günleri'nde Ankara başta olmak üzere İç"...

17.09.2013 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Değer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Değer, 19 Eylül Perşembe günü başlayacak Mardin Fuarı'nda, ziyaretçilerin bölgeye ilişkin merak ettikleri her şeyi bulabileceklerini belirterek, "Mardin Tanıtım Günleri'nde Ankara başta olmak üzere İç Anadolu'daki hemşerilerimizin Mardin hasretini bitireceğiz" dedi Değer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Değer, 19 Eylül Perşembe günü başlayacak Mardin Fuarı'nda, ziyaretçilerin bölgeye ilişkin merak ettikleri her şeyi bulabileceklerini belirterek, "Mardin Tanıtım Günleri'nde Ankara başta olmak üzere İç Anadolu'daki hemşerilerimizin Mardin hasretini bitireceğiz" dedi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde 19 Eylül Perşembe günü başlayacak ve 4 gün sürecek olan 2. Mardin Tanıtım Günleri için hem Ankara'da hem de Mardin'de yoğun hazırlıklar var. Mardin Valiliği'nin öncülüğünde, çok sayıda kurum, kuruluş ve işadamının desteğiyle organize edilen fuara bu yıl 150 bin ziyaretçi bekleniyor. Ziyaretçi sayısıyla geçen yıl Trabzon'dan sonra ikinci olan Mardin Tanıtım Günleri'nde bu yıl hedef, ziyaretçi rekoru kırarak birinci olmak belirtildi. Mardin Tanıtım Günleri'nin ana sponsorluğunu üstlenen işadamı Değer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Değer, organizasyonun kendileri için çok büyük önem taşıdığını söyledi.

-"BÜTÜN BU HAZIRLIKLAR, MARDİN'E YAKIŞIR BİR FUAR İÇİN"-

Ankara'da faaliyet gösteren Değer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Değer yaptığı açıklamada, Mardin Fuarı'na katılacak ziyaretçilerin bölgeye ilişkin merak ettikleri her şeyi bulabileceklerini de ifade etti. Aslen Mardinli olan, bölgede önemli yatırımları bulunan, Mardin'in tanıtımıyla ilgili çalışmalara büyük destek veren Değer, Başkent'teki tanıtım günlerinin, başta Ankara olmak üzere İç Anadolu Bölgesi'ndeki tüm Mardinlileri bir araya getireceğini, bölge halkının bu fuar sayesinde memleketleriyle hasret gidereceklerini vurguladı. Mardin'den de yüzlerce kişinin geleceği tanıtım günleri için bölgede kamu ve özel sektörün yoğun çaba içinde olduklarını hatırlatan Değer, "Bütün bu hazırlıklar, Mardin'e yakışır bir fuar için" dedi.

-"MARDİN YÖRESİ BAŞKENTLİLERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATACAK"-

19-22 Eylül günleri arasındaki Mardin Tanıtım Günleri'nde, medeniyetler şehri Mardin'le ilgili tüm ürünlerin sergileneceğini de söyleyen Değer açıklamasında, "Bir yandan Mardin yöresine özgü yemekler pişirilerek misafirlere dağıtılacak, diğer yandan Mardin'in yöresel gıdaları, el sanatları ürünleri, satışa sunulacak. Mardinli el sanatları ustalarımızın gösterisi, halk oyunları gösterileri, Mardin yöresi Türkü ve şarkıları da hemşerilerimizin ve Başkentlilere unutulmaz anlar yaşatacak. Fuar, Mardin'in kültürü ve turizminin tanıtımı açısından da önemli bir fırsat olacak. Tüm halkımızı, bölgemizdeki hemşerilerimizi Perşembe günü başlayacak tanıtım günlerine bekliyoruz" ifadelerine de yer verdi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İşadamı Değer: İç Anadolu'daki Mardinlilerin Hasretini Bitireceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement