İşçi Partisi Lideri: "Terör Üreten Ülkelerden Gelen Tehlikeyi Azaltmak İçin Daha Akıllı Yol... - Son Dakika
Dünya

İşçi Partisi Lideri: "Terör Üreten Ülkelerden Gelen Tehlikeyi Azaltmak İçin Daha Akıllı Yol...

İngiltere İşçi Partisi Lideri Jeremy Corbyn, Manchester’deki bombalamanın gibi terör saldırılarının İngiltere’nin dış politakasından kaynaklandığını iddia etti.

26.05.2017 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere İşçi Partisi Lideri Jeremy Corbyn, Manchester'deki bombalamanın gibi terör saldırılarının İngiltere'nin dış politakasından kaynaklandığını iddia etti.

Jeremy Corby, İngiltere'nin Afganistan, Irak, Libya ve Suriye'deki askeri faaliyetlerin karşı çıkarak ülkedeki terörün İngiltere'nin dış politikasından kaynaklandığını ileri sürdü.

İşçi Partisi Lideri, istihbarat uzmanlarının ülkedeki terörizmle hükumetin başka ülkelerdeki savaşları arasında bağ kurduğuna dikkat çekti.

Corbyn, değerlendirmesinin istihbarat ve güvenlik servislerince paylaşılmasının "çocuklarımıza saldıranların suçunu azaltmaz" dedi.

Corbyn, "Bu teröristler ebediyen lanetlenecek ve yaptıklarının hesabını verecekler" dedi.

Corbyn, savaş ve terörün birlikte çalışmayacağını kabul edecek kadar cesur olunması gerektiğini de söyledi. Corbyn terörü besleyen ve terörizm üreten ülkelerden gelen tehlikeyi azaltmak için daha akıllı bir yol izlenmesi gerektiğine dikkat çekti. - LONDRA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya İşçi Partisi Lideri: 'Terör Üreten Ülkelerden Gelen Tehlikeyi Azaltmak İçin Daha Akıllı Yol... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement