İşçi Partisi Yarımada'da Cumhuriyet Şöleni Düzenledi - Son Dakika
Yerel

İşçi Partisi Yarımada'da Cumhuriyet Şöleni Düzenledi

İşçi Partisi Yarımada\'da Cumhuriyet Şöleni Düzenledi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında İşçi Partisi'nin İzmir Güzelbahçe, Urla ve Mordoğan teşkilatlarınca ortaklaşa "Yeniden Atatürk Cumhuriyeti" adı altında yürüyüş ve şölen düzenlendi.

20.10.2012 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında İşçi Partisi'nin İzmir Güzelbahçe, Urla ve Mordoğan teşkilatlarınca ortaklaşa "Yeniden Atatürk Cumhuriyeti" adı altında yürüyüş ve şölen düzenlendi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Güzelbahçe Köy içi, Urla Cumhuriyet Meydanı, Gülbahçe, Balıklıova'da yürüyüş, Mordoğan'da ise şölen düzenlendi. Güzelbahçe'de saat 11.00'de başlayan yürüyüş öncesi İşçi Partisi Genel Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı Tugay Şen, basına açıklama yaptı. Şen, "Yürüyüşümüz tüm İzmir için önemli. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tüm yasakları çiğneyerek kutluyoruz. Biz, kendimize ve milletimize güveniyoruz. AKP iktidarını indireceğiz" dedi.

Yürüyüşe katılan eski Güzelbahçe Belediye Başkanı Ertan Avkıran ise, "Gerekirse canımı vermekten hiç çekinmem. Ben Cumhuriyet çocuğuyum. Atatürk'ün, Cumhuriyetin olduğu her yerde ben de varım. Cumhuriyetin askeriyim. Cumhuriyet için her şeyi yaparım. Gerekirse canımı vermekten hiç çekinmem" dedi.

Yürüyüşe bölgede oturan emekli subaylar, yazarlarla birlikte Prof. Dr. Taner Çamsarı da katıldı. "Yaşasın Atatürk Cumhuriyeti" ve "Hükümet istifa" sloganları atılan yürüyüşe bazı vatandaşlar da evlerinden alkış tutarak, araçlarından korna çalarak destek verdi. Yürüyüş Kolu Urla'da da yürüyerek birinci gününü Mordoğan'da tamamlayacak. İkinci gün yürüyüşü Mordoğan Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşçi Partisi Yarımada'da Cumhuriyet Şöleni Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement