İşçileri Taşıyan Minibüs Kamyonla Çarpıştı: 1 Ölü, 24 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İşçileri Taşıyan Minibüs Kamyonla Çarpıştı: 1 Ölü, 24 Yaralı

İşçileri Taşıyan Minibüs Kamyonla Çarpıştı: 1 Ölü, 24 Yaralı

Hatay'ın Erzin ilçesinde narenciye işçilerini taşıyan minibüs ile kamyon çarpıştı. Kazada minibüsteki yolculardan biri hayatını kaybetti, 24 kişi de yaralandı.

18.11.2017 12:41  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narenciye işçilerini taşıyan minibüs ile kamyon çarpıştı. Kazada minibüste bulunan 1 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.

MİNİBÜS İLE KAMYON ÇARPIŞTI

Hatay'ın Erzin ilçesi Yeşiltepe mevkii D-817 karayolunda tarım işçilerini taşıyan 31 KLL 74 plakalı minibüs ile aynı istikamette gitmekte olan 27 PY 929 plakalı kamyon çarpıştı. Sabah saatlerinde meydana gelen kazının haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

1 İŞÇİ ÖLDÜ, 24 KİŞİ YARALANDI

Kazada minibüsteki yolculardan 24'ü çeşitli yerlerinden yaralanırken 1 işçi ise hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 24 kişi, çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Tarım işçilerinin bölgeye narenciye hasadında çalışmak için geldikleri öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İşçileri Taşıyan Minibüs Kamyonla Çarpıştı: 1 Ölü, 24 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı
    13:52 Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı

    Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Ramazan Bayramı tatili boyunca 471 araç ve sürücü kontrol edildi. İncelemeler sonucunda trafik kurallarını ihlal eden 138 araç ve sürücüye toplamda 525 bin 357 lira trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca, denetimler sırasında vatandaşlara trafik kurallarına uymaları için bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

  • Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler DEM Parti İl Başkanlığı önünde eylemlerine devam ediyor
    13:52 Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler DEM Parti İl Başkanlığı önünde eylemlerine devam ediyor

    Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Başkanlığı önündeki eylemlerine bu hafta da devam etti. Menekşe Sokak'ta bir araya gelen aileler, terör örgütü PKK aleyhine slogan atarak DEM Parti İl Başkanlığı binasının önüne kadar yürüdü. Anne Nazlı Sancar, 13 yıldır evlat hasreti çektiğini belirterek mücadeleyi bırakmayacaklarını söyledi.

  • Ordu Perşembe ilçesinde sıcak asfalt çalışması tamamlandı
    13:52 Ordu Perşembe ilçesinde sıcak asfalt çalışması tamamlandı

    Ordu'nun 'Sakin Şehir' unvanına sahip Perşembe ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 mahalleyi sahil kesimine bağlayan yolun sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

  • Çaykur Rizespor, Başakşehir maçına odaklandı
    13:50 Çaykur Rizespor, Başakşehir maçına odaklandı

    Çaykur Rizespor'un futbolcusu Dal Varesanovic, deplasmanda oynayacakları RAMS Başakşehir maçının zorluğuna dikkat çekerek, takımın Avrupa hedefi için mücadele ettiklerini belirtti. Varesanovic, deplasman maçlarında taraftar desteğinin önemine vurgu yaparak, İstanbulspor deplasmanındaki gibi taraftarın gelmesini istediklerini söyledi. Bireysel başarı yerine takımın başarısına odaklandıklarını ifade eden Varesanovic, kulübün hedefinin Avrupa kupalarına gitmek olduğunu ve bu doğrultuda çalıştıklarını dile getirdi.

  • Adıyaman'da Kültürel Faaliyetler Projesi Kapanış Programı Gerçekleştirildi
    13:50 Adıyaman'da Kültürel Faaliyetler Projesi Kapanış Programı Gerçekleştirildi

    Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Kültürel faaliyetlerde göçmenler, mirasın korunması ve turizmin teşvik edilmesi' adlı proje kapanış programı düzenlendi. Programda konuşmalar, konser ve proje sonuç sunumu gerçekleştirildi.

  • Erzurum'un Pasinler İlçesi Büyüktüy Köyü'nde 3,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    13:49 Erzurum'un Pasinler İlçesi Büyüktüy Köyü'nde 3,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Erzurum'un Pasinler İlçesi Büyüktüy Köyü'nde saat 13,29'da 3,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi verilerine göre; merkezi Pasinler İlçesi Büyüktüy Köyü'nde saat 13,29 'da meydana gelen deprem 9,4 kilometre derinlikte gerçekleşti. Alınan bilgilere göre meydana gelen depremde herhangi bir hasar ya da can kaybı yaşanmadı. - ERZURUM

  • Necib Mahfuz'un 'Mumyanın Uyanışı: Antik Mısır Hikayeleri' Türkçeye çevrildi
    13:49 Necib Mahfuz'un 'Mumyanın Uyanışı: Antik Mısır Hikayeleri' Türkçeye çevrildi

    1988 Nobel Edebiyat Ödülü sahibi ilk Arap yazar Necib Mahfuz'un 'Mumyanın Uyanışı: Antik Mısır Hikayeleri' kitabı Türkçeye çevrildi. Can Yayınları tarafından yayımlanan kitap, Antik Mısır'ı tarihi şahsiyetler, kadim metinler ve şiirlerle günümüz yaşantısıyla birleştiren beş öyküden oluşuyor. Mehmet Hakkı Suçin'in çevirisiyle okurla buluşan eser, mezarında rahatsız edilen bir mumyanın 20. yüzyılda öfke içinde uyanışını anlatıyor.

  • Kırşehir Muharrem Sayan Ortaokulu Öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda Projelerini Sergiledi
    13:48 Kırşehir Muharrem Sayan Ortaokulu Öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda Projelerini Sergiledi

    Kırşehir Muharrem Sayan Ortaokulu'nda öğrencilerin hazırladığı projeler, düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda sergilendi. Öğrencilerin fen ve teknoloji alanlarında yaptıkları araştırma ve projeler ilgi gördü. İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, etkinliğin bilim ve teknolojiye olan ilgiyi artırdığını ve öğrencileri geleceğin bilim insanı ve teknoloji liderleri olma konusunda teşvik ettiğini belirtti.

  • Adana Demirspor, Samsunspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    13:47 Adana Demirspor, Samsunspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Samsunspor'la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda ısınma hareketleri ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Adana Demirspor, 20 Nisan Cumartesi günü Samsunspor ile Samsun 19 Mayıs Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

  • Operasyonlarda Cephanelik Ele Geçti, 41 Şüpheli Yakalandı
    13:47 Operasyonlarda Cephanelik Ele Geçti, 41 Şüpheli Yakalandı

    İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gerçekleştirilen operasyonlarda İstanbul, Ankara, Antalya, Düzce, Eskişehir, Kocaeli, Mersin, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Yalova'da bir cephanelik ele geçirildi. Ele geçen silahlar arasında 137 adet tam otomatik uzun namlulu silah ve 340 adet tam otomatik silaha dönüşebilecek silah parçası bulunuyor. Operasyonlar sonucunda 41 şüpheli gözaltına alındı.

  • Uşak Valisi, Türkiye Şampiyonu olan sporcu için tebrik mesajı yayımladı
    13:46 Uşak Valisi, Türkiye Şampiyonu olan sporcu için tebrik mesajı yayımladı

    Uşak Valisi Turan Ergün, Okullararası Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Uşaklı sporcu Hüseyin Buğra Bayırlı için tebrik mesajı yayımladı. Vali Ergün, başarılarının devamını diledi.


Advertisement