İşçisini bagajda taşıyan patron tepki çekmişti! Meğer işçi bagajda gitmek istemiş - Son Dakika
Güncel

İşçisini bagajda taşıyan patron tepki çekmişti! Meğer işçi bagajda gitmek istemiş

Antalya'da inşaat şirketi sahibi kişinin, işçisini alışveriş için bir iş yerine otomobilin bagajında getirip götürdüğü anlar tepki çekti. İşçinin, otomobil kirlenmesin diye bagajda gidip gelmeyi tercih ettiği belirtilirken alışveriş için gittikleri dükkanın sahibi, "Üzerim kirli, zaten yakın gideceğimiz yer yakın' dedi. Arabanın içi batmasın diye kendi rızasıyla bindi. Patronu ön koltuğa binmesini söyledi, işçi ısrarla arkaya binmek istedi" diye konuştu.

14.01.2022 12:30  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazipaşa'da çarşamba günü saat 16.00 sıralarında alışveriş yapan kişinin yanındaki çalışanını otomobilinin bagajında taşıdığı anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İnşaatlarda boya işi yapan işveren, otomobiliyle bulvardaki yapı marketin önünde durdu. Görüntülerde işveren otomobilinden inerken, çalışanı bagajdan çıktı.

KAMERALARCA KAYDEDİLDİ

Yapı marketten ayakkabı alıp çıkan patron ve işçi tekrar otomobile yöneldi. Patron otomobilin direksiyonuna geçerken, işçisi ise bagaja bindi. Bir vatandaş bulvarda olayı şaşkınlıkla izlerken, işçinin içine girdiği bagaj kapağını kapatmasına yardım etti. Görenleri şaşırtan olay, cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı.

İşçisini bagajda taşıyan patron tepki çekmişti! O anların en yakın tanığı konuştu: Kendisi öyle istedi

BAGAJDA GİTMESİNİ PATRONU SÖYLEMEMİŞ

Araç sahibi ise, işçiyi bagaja binmesi için zorlamadığını, üzeri kirli olduğu için kendisinin bagajda gitmek istediğini iddia etti.

"KENDİ RIZASIYLA BİNDİ"

Yapı market sahibi İsmail Alparslan, "Arkadaş müşterimiz olur. İnşaat işi yapmasından dolayı alışverişini bizden yapar. İş yerimizin önüne araç geldi. Bagaj açıldı. Bagajda bir hareket vardı, baktık bir işçi indi. Ayakkabı almıştı, ayakkabısını değiştirmeye getirmiş. Tekrar arabanın bagajına yöneldi. Ben öne binmesini söyledim. 'Üzerim kirli, zaten yakın gideceğimiz yer, yakın' dedi. Arabanın içi batmasın diye kendi rızasıyla bindi. Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Patronu ön koltuğa binmesini söyledi, işçi ısrarla arkaya binmek istedi" diye konuştu.

İşçisini bagajda taşıyan patron tepki çekmişti! Meğer işçi bagajda gitmek istemiş
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşçisini bagajda taşıyan patron tepki çekmişti! Meğer işçi bagajda gitmek istemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • seda öner: Ya yalan iş vereni para simarttigi için o istemiştir.iscide ne yapsın yazık ihtiyacı var belliki kabuk etmiştir.simdide köşeye sıkışınca o kendisi istedi oldu.kim neden bagajda gıtmek istesin.gozunuzu para bürümüş vicdaninizi kaybettiniz iyice ölüm var ölüm.o paraları mezara goturmuyceksiniz...... 1 0 Yanıtla
  • Serdar Zaman: ne yapsın adam ekmeginin hatırı için yalan söylek durumunda kalmış 1 0 Yanıtla

Advertisement