ISİAD Seminerleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

ISİAD Seminerleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

ISİAD Seminerleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

ISİAD'ın haftalık kahvaltı programının konuğu Kocaeli Teknopark'tan YSM Şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat YAZICI idi.

22.05.2013 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği (ISİAD)'ın haftalık kahvaltı programının konuğu Kocaeli Teknopark'tan YSM Şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat YAZICI idi. YSM Grup Başkanı Sedat YAZICI tarafından üyelere yönelik AR-GE - Yenilikçilik Girişimleri ve İş Dünyasında Gelecek Planlanması konusunda seminer verildi. İş dünyasının gelecek planlanmasını yapmadan girişime başladığını belirten Yazıcı, her girişimin her başlangıcın iş planının yapılması gerektiğinden iş planlarının pazarlama planı ve bütçe ile entegre edilmesinden bahsederek planlama kavramı konusunda uygulamalı örnekler vererek seminerini tamamladı.

Kahvaltılı toplantıya Süleyman Demirel Üniversitesinden Rektör Danışmanı ve Sağlık Turizmi Koordinatörü Erkan AYAN, Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Suat Kolukırık, CAD-CAM Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd.Doç.Oğuz Çolak ve işadamları katıldı. Toplantıda konuşma yapan ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı, iş dünyasının gelişmesi için hedefli ve planlı çalışması gerektiğini vurgulayarak yapılan girişimlerin başarılı olması için yeni, farklı ve farkındalık oluşturmasının yanında mutlaka aylık, yıllık hedefli plan ve bütçelerle takip edilmesinin önemine değindi. ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı, kahvaltılı seminer toplantılarının devam ettiğini belirterek iş dünyasını ISİAD'A davet ettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ISİAD Seminerleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement