Işık, Gölcük Belediye Meclisini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Işık, Gölcük Belediye Meclisini Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Gölcük Belediye Meclisini ziyaret etti.

05.07.2018 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Gölcük Belediye Meclisini ziyaret etti.

Işık, Gölcük Belediye Meclisini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Gölcük'ün seçimlerde önemli bir başarıya imza attığını belirtti.

Seçim sürecinin kolay gezmediğini dile getiren Işık, şunları kaydetti:

"Bu süreç AK Parti açısından kolay bir süreç değildi. Hele hele seçimin başlangıcındaki bazı olaylar seçimin öyle kolay geçmeyeceğini göstermişti ama Cumhurbaşkanımızın sahaya inmesi, teşkilatlarımızın tekrar motive olması, milletimizin de yeni sistem hayata geçerken, Cumhurbaşkanımızı güçsüz bırakmama konusundaki o iradesi, Allah'a hamd olsun, seçimleri zaferle sonuçlandırdı."

Işık, uzun süre iktidarda bulunmanın kolay olmadığını ifade ederek, "İktidarlar yıpranır, iktidar yıpratır ama 16 yıl sonra milletin umudu hala AK Parti ise bizim Rabbimize şükretmekten ve milletimize teşekkür etmekten başka bir seçeneğimiz yoktur. Bakın milletimiz sandıkta öyle bir ders verdi ki, bütün dünya inanın ibretle izledi." dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de gönüllülük esasına dayalı olarak özveri ile büyük bir fedakarlık içerisinde görev alan ve sorumluluk üstlenen tüm dava arkadaşlarına teşekkür ettiğini söyledi.

AK Parti İlçe Başkan İdris Alp ise geçen yıl 16 Nisan'da yapılan anayasa değişikliği halk oylamasıyla son kullanma tarihi geçmiş bir sistemi değiştirdiklerini, 24 Haziran'da da yeni sisteme geçişin ilk adımını attıklarını belirtti.

Toplantıya, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Emine Macit Zeybek, Sami Çakır, Mehmet Ali Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker ile AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, Belediye Meclisi'nin AK Parti'li üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Işık, Gölcük Belediye Meclisini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement