Işık Okulları Cumhuriyet Balosu - Son Dakika
Güncel

Işık Okulları Cumhuriyet Balosu

Işık Okulları Cumhuriyet Balosu

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Cumhuriyet'in 90.yılını dün akşam Pera Palas Otel'de düzenlediği Cumhuriyet Balosu ile kutladı.

30.10.2013 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Cumhuriyet'in 90. yılını dün akşam Pera Palas Otel'de düzenlediği Cumhuriyet Balosu ile kutladı.

Okul Mezunlar Derneği'nin organize ettiği gecede, Dernek Başkanı Murat Dayanıklı ve Feyziye Mektepleri Vakfı Başkanı Tufan Durgunoğlu birer konuşma yaptı. Durgunoğlu, bundan böyle Cumhuriyet balolarını geleneksel hale getireceklerini ve her yıl Işıklılar olarak Cumhuriyeti aynı coşkuyla kutlayacaklarını belirtti.

Baloya Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin oğlu Ahmet Kemal Doğançay da katıldı. Uzun yıllardır Amerika'da yaşayan ve koruyucu hekimlik yapan Doğançay, annesinin ilk Cumhuriyet balosu kıyafetini Atatürk'ün bizzat tasarladığını ve annesi için diktirdiğini anlattı.

Orkestra Moonlight'ın sahne aldığı gecede Işık mezunları ve okul öğretim kadrosu doyasıya eğlendi ve cumhuriyetin 90. yılını şarkılar ve danslar eşliğinde kutladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement