Işık Üniversitesi IBM Smartcamp' Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Işık Üniversitesi IBM Smartcamp' Ev Sahipliği Yapıyor

16 Eylül tarihinde gerçekleşecek organizasyona Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü ev sahipliği yapıyor.

26.08.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de 5.'si gerçekleştirilecek IBM SmartCamp İstanbul 2015 başlıyor!

Girişimcileri, yatırımcıları ve deneyimli danışmanları bir araya getiren çok özel küresel bir program olan IBM SmartCamp, faaliyet süresi 5 yılı aşmamış, küresel vizyonu olan ve akıllı dünya için bulut üzerinde çözüm üreten girişimcilere açık olacak.

SİLİKON VADİSİ DENEYİMİ

Bu yıl SmartCamp finalistlerine Silikon Vadisi deneyimi yaşatmak için melek yatırımcı & seri girişimci Jason CALACANIS ve LAUNCH organizasyonuyla işbirliği yapıldı.

120 BİN DOLARLIK ÖDÜL

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin TEKİNAY'ın açış konuşmalarını yapacağı etkinlikte, gün boyunca seçkin mentorlardan tavsiyeler alan girişimciler; potansiyel müşteriler, partnerler, yatırımcılar ve teknoloji meraklılarına 5'er dakikalık sunumlar yapacak. Türkiye finalistleri IBM'den senelik $120.000'a kadar ücretsiz bulut servisleri kazanacak ve büyük bir maceraya atılacak!

Launch Festival'de canlı sunum yapma fırsatı, IBM Global Entrepreneur of the Year ödülü ve $25.000 yatırım ile LAUNCH inkübasyonda yer alma şansını elde edecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Işık Üniversitesi IBM Smartcamp' Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement