Işıklar, Abu Dhabi Finalinde Şampiyonluğa Oynuyor - Son Dakika
Güncel

Işıklar, Abu Dhabi Finalinde Şampiyonluğa Oynuyor

Işıklar, Abu Dhabi Finalinde Şampiyonluğa Oynuyor

Class 1 yarışlarında ülkemizi başarı ile temsil eden Uğur Işık, bugün koşulan Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası Abu Dhabi yarışında ikinci oldu ve zirveye bir adım daha yaklaştı.

05.12.2013 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abu Dhabi-DHA

Class 1 yarışlarında ülkemizi başarı ile temsil eden Uğur Işık, bugün koşulan Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası Abu Dhabi yarışında ikinci oldu ve zirveye bir adım daha yaklaştı.

Bugün elde ettiği puanlar ile genel sıralamada Dünya ikinciliğini koruyan Zabo Işıklar Offshore Racing Team, aldığı puan ile Dünya birinciliğine bir adım daha yaklaştı.

5 Kasım 2013 Abu Dhabi; Denizlerin Formulası olarak anılan, dünyanın en iyi pilotlarının katıldığı sürat teknesi yarışları Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası'nın son iki yarışından ilki bugün Abu Dhabi kentinde koşuldu.

Dünya çapında üne sahip olan Class 1 yarışları, yine dünyanın en iyi pilotlarından oluşan takımları ile denizlerde unutulmaz anlara imza attı.

Abu Dhabi Grand Prix 1'de Victory Team Of Australia ile yarışan Darren Nicholson ve Ross Willaton birinci olurken ikinci ZABO IŞIKLAR OFFSHORE RACING TEAM ile yarışan Uğur Işık ve Christian Zaborowski ikilisi oldu. Yarışa ev sahipliği yapan Team Abu Dhabi ise üçüncü olarak günü tamamlandı.

KUPALARINI ABU DHABİ TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ'DEN ALDILAR!

Uğur Işık ve Christian Zaborowski kupalarını Türkiye Abu Dhabi Büyükelçisi Şefik Vural Altay'dan aldı.

Genel sıralamada birinciliği elden bırakmayan 3 Victory takımı ile arasında sadece 16 puan farkı olan 91 Zabo-Işıklar takımı yarın koşulacak Abu Dhabi Grand Prix 2'de tüm konsantrasyonunu Dünya Şampiyonluğuna odakladı.

1 3 Victory 96

2 91 Zabo-Isiklar 80

2 7 HUB Team Australia 80

4 10 LFF10 71

Işıklar Dünya Şampiyonu Olma İddasını Koruyor!

Yarışı başarılı bir şekilde tamamlayan Uğur Işık "Birincilik şansı olan 3 takımdan birisiyiz. Team Abu Dhabi'nin 6 saniye gerisinde bitirmemize rağmen kullandığımız ağır pervanelerin dezavantajini yok eden kompansayon metodu ile aslında büyük bir zaman avantaji ile ikinci oluyorduk. Arada kısa tura öngürülen turlardan geç girdik diye zaman cezası almamıza rağmen ikinci olduk" dedi.

Dünya Şampiyonu'nun kim olacağı belli olacak olan son yarış yarın yerel saat ile 15: 30, Türkiye saati ile 13: 30'da koşulacak.

ud (ud)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Işıklar, Abu Dhabi Finalinde Şampiyonluğa Oynuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement