Işıklı Düşmeme Umudunu Arttırdı - Son Dakika
Yerel

Işıklı Düşmeme Umudunu Arttırdı

Işıklı Düşmeme Umudunu Arttırdı

Aydın 1.Amatör Küme 3. Grup’ta düşmeme yolunda mücadele eden Işıklı Demirspor, Adnan Menderes Stadı 1 No’lu yan sahada grup lideri Umurlu Belediyespor’u ağırladı.

19.01.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın 1.Amatör Küme 3. Grup'ta düşmeme yolunda mücadele eden Işıklı Demirspor, Adnan Menderes Stadı 1 No'lu yan sahada grup lideri Umurlu Belediyespor'u ağırladı. Işıklı Demirspor, rakibini 1-0'lık skorla geçerken, rakibinin şampiyonluğunu garantilemesine engel oldu. Işıklı Demirspor, bu skorla ligin ikinci haftasına rahat girecek.

Işıklı Demirspor sahaya, Emre-Nadir-Gökhan-Ali Rıza-Cenk-Hilmi-Özgür-Ozan-Ekin-Alpay-Yunus Emre 11'i ile çıktı.

Umurlu Belediyespor ise, Semih-Mustafa-Nazmi-Oğuzhan-Emrah-Kenan-Furkan-Sercan-Şahin-Tolgahan-Soner 11'i ile çıktı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Işıklı Demirspor, Ekin'in 6.dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Umurlu Belediyespor, tecrübeli rakibinin kalesine gitmeye çalışsa da, istediği pozisyonları bulamadı. İkinci yarıya ise baskılı başlayan Umurlu Belediyespor, rakibi üzerinde şuursuz bir baskı oluşturdu. Kontraataklarla gol pozisyonu üreten Işıklı Demirspor, Ekin ve Yunus Emre ile bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. 89.dakikada Umurlu Belediyesporlu kaleci Semih ikinci sarı karttan dolayı oyundan atılırken penaltı yaptırdı. Semih'in yerine oyuna sonradan dahil olan Emre Demirtaş kaleye geçti. Emre Demirtaş penaltıyı kurtarsa da takımına puan getirmedi. Bu arada Semih'in dışında Umurlu Belediyesporlu Aykut'ta yedek kulübesinde hakeme tepki gösterdiği için kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Karşılaşma 1-0 sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Işıklı Düşmeme Umudunu Arttırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement