Işıltılı Tkees Terliklerle Sokak Modasının Gözdesi Siz Olabilirsiniz - Son Dakika
Güncel

Işıltılı Tkees Terliklerle Sokak Modasının Gözdesi Siz Olabilirsiniz

Işıltılı Tkees Terliklerle Sokak Modasının Gözdesi Siz Olabilirsiniz

"Ayağınız için Kozmetik" ( Cosmotics for your feet ) sloganı ile yola çıkan marka Türk kadınlarının ayaklarındaki şıklığı tamamlamaya geliyor.

12.06.2014 10:59  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Angelina Jolie, Beyonce, Cameron Diaz, Blake Lively, Cindy Crawford, Kim Kardashian gibi dünya starlarının tercihi olan Tkees terlikler, ışıltılı renk seçenekleri ve sedefli dokusuyla güneşin parlaklığını stilinize yansıtmanıza imkan veriyor.

Bir klasik olarak siyah-beyazın ve rengarenk modellerinin yanı sıra, farklı renk seçenekleri ve deri bant detaylarıyla Tkees terlikler, rahat formlarıyla ayak konforunuzdan taviz vermeden yaz modasını ayaklarınızda taşımanızı sağlayacak.

Kauçuk tabanlı Tkees terlikler şıklığın yanında konforda sağlıyor

Beyaz, pudra pembe, lame, siyah ve dore renkli taban üzerine aynı renklerde bantlarıyla da sade bir şıklık vaat eden Tkees, yaz şıklığını güneşten ilham alan ışıl ışıl renkleriyle ayaklarınıza getiriyor. Tkees terlikler, kauçuk taban ve deri bant özellikleriyle ayak konforunuzu garantilerken, deri bantlarındaki çift ve tek şerit detaylarıyla da farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veriyor.

Dünya yıldızlarının tercihi Tkees terlikler Türkiye'de seçkin satış noktalarında

Ayaklarda yaz modasını, soft renklerin uyumlu birlikteliğiyle dikkat çeken Tkees terlikler ile keşfedebilirsiniz. Tkees terliklere; Boyner, Beymen, Bilstore, Divarese, Kipling, Ranello, Vepa62, Chicks, Mare, Sur Sandalet, Shopi go, Zizigo.com, Enmoda.com, Morhipo.com, Takatuka.com, Shoe Box, Viola, Ziya, Kvnc, Legend Shoes mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Işıltılı Tkees Terliklerle Sokak Modasının Gözdesi Siz Olabilirsiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement