İsim Benzerliği Yaşlı Adamı Mağdur Etti - Son Dakika
Güncel

İsim Benzerliği Yaşlı Adamı Mağdur Etti

İsim Benzerliği Yaşlı Adamı Mağdur Etti

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 65 yaşındaki Ahmet Öztürk, isim benzerliği sebebiyle yaşadığı mağduriyetin giderilmesini istedi.

25.05.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Cide ilçesinde 65 yaşındaki Ahmet Öztürk, isim benzerliği sebebiyle yaşadığı mağduriyetin giderilmesini istedi.

Cide ilçesine bağlı Kuşkayası köyünde ikamet eden 65 yaşındaki Ahmet öztürk, isim benzerliği nedeniyle mahkeme koridorlarını aşındırıyor. Ankara Tüketici Mahkemesi tarafından Etimesgut ilçesinde, müteahhit olarak bir apartman yaptırdığı görünen ve iskanını almadığı iddiası ile şu an aynı apartmanda dükkan sahibi olan A.A,, Ahmet Öztürk'ü mahkemeye verildi. İsim benzerliği ve anne-baba isimlerinin aynı olması nedeniyle mağdur olan Öztürk, Cide Adliyesinde konuyla alakalı ifade verdi.

Etimesgut'ta dükkan sahibi olan A.A., kat maliklerinin ve müteahhidin yasal sorumluluklarını yerine getirmediği, bu nedenle iskan alamadığı iddiasıyla Ahmet Öztürk ve diğer kat maliklerini dava etti. Geçimini köyde çiftçilikle sağlayan yaşlı adam konuyu şaşkınlıkla karşılarken, yanlışlığın düzeltilmesini istedi.

DOĞUM TARİHLERİ FARKLI

Başına gelen isim benzerliği sonrası mağdur konumuna düşen Ahmet Öztürk, "Şimdiye kadar Ankara'ya hiç gitmedim. Etimesgut'u falan da bilmem. Müteahhitlik gibi bir işim zaten olmadı, köyde çiftçilikle geçimimi sağlıyorum. Mahkeme kararında adı geçen şahıs ile doğum tarihim uyuşmamaktadır. Ad soyad ile anne baba adı aynı ama doğum tarihim farklı ama buna rağmen mahkeme kararı bana geldi. İnşaattan doğan borçları ödemem isteniyor. Bu nedenle mağdur durumdayım, yapılan yanlışlığın düzeltilmesini istiyorum" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İsim Benzerliği Yaşlı Adamı Mağdur Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement