Işın Karaca'nın Tuğrul Odabaş'tan boşanma nedeni ortaya çıktı - Son Dakika
Magazin

Işın Karaca'nın Tuğrul Odabaş'tan boşanma nedeni ortaya çıktı

3 yıllık eşi Tuğrul Odabaş ile evliliğini tek celsede anlaşmalı olarak bitiren Işın Karaca'nın boşanma nedeni ortaya çıktı.

12.11.2019 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş'la 3'üncü evliliğini yapan ve mutlu bir birliktelik sürdüren şarkıcı Işın Karaca, geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde eşinden boşanma kararı almıştı. Aldıkları kararla hayranlarını üzen ünlü çiftin boşanma nedeni belli oldu.

"ANLAŞAMADIK BİTTİ" DEMİŞTİ

Özel hayatında bir türlü mutluluğu yakalayamayan Türk popunun güçlü yorumcularından olan Işın Karaca, 3 yıl önce 2016 yılında evlendiği Tuğrul Odabaş'ından anlaşmalı olarak boşanmıi çiftin birbirlerinden maddi manevi hiçbir talepleri olmamıştı. Karaca'nın boşanma sonrası "Anlaşamadık bitti işte. Bu kadar net arkadaşlar" ifadelerinden sonra Odabaş'ın "Neden boşandığımızı ben de bilmiyorum" açıklamasıyla kafa karıştırmıştı. Ancak çiftle ilgili ortaya atılan bir iddia duyanları şaşırttı.

Işın Karaca'nın Tuğrul Odabaş'tan boşanma nedeni ortaya çıktı

ÇILGINA DÖNDÜ

İddiaya göre, Karaca, Odabaş'ın yakın çevresine "Atları, Işın'a aldırıyorum. Parasını ona ödetiyorum. Haradaki tüm iyi atları aldırdım." dediğini duyunca çılgına döndü. Bunun üzerine ünlü popçu, eşini boşadı.

Işın Karaca'nın Tuğrul Odabaş'tan boşanma nedeni ortaya çıktı

"ATÇILIĞI BIRAKTIĞIMIZDAN DOLAYI"

Odabaş'ın boşandıktan sonra yaptığı ilk iş ise Işın Karaca ile birlikte aldıkları atları satışa çıkarmak oldu. 11 yarış atından ilkini önceki gün satışa çıkardı. İnternet üzerinden atları için alıcı bulmaya çalışan Odabaş, iki yaşındaki tayına 125 bin TL fiyat biçti. Atını satılığa çıkaran Tuğrul Odabaş, ilana "Atçılığı bıraktığımızdan dolayı" notu düştü.

Işın Karaca'nın Tuğrul Odabaş'tan boşanma nedeni ortaya çıktı
Işın Karaca\'nın Tuğrul Odabaş\'tan boşanma nedeni ortaya çıktı

Son Dakika Magazin Işın Karaca'nın Tuğrul Odabaş'tan boşanma nedeni ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Avukat Hasan Elbeyi: Şu daeşli tampon bölgede kalan terörist i hergun haber yapıyorsunuz.yok bugün arabada konakladı, yok bugün aç yattı, gebersin arkadaş. Bize ne. Vatan için canını veren şehitlere ise 1 gün haber yapılıyor. Yapmayın lütfen. 67 0 Yanıtla
    Ali 62: Çok doğru 33 0 z raporu: inşallah en kısa zamanda telef olur 18 1
  • Isimsiz: Kari eline bakan adamdan koca olmaz ,Isin hanim dogru olani yapmis..Adam hemen atlari satisa cikarmis gururu olsa alana birakir.. 28 1 Yanıtla
  • z raporu: ışıl hanım ben olsam gurur duyardım eşinizin atları ışıl hanıma aldırıyorum demesin bunda ben 0 14 Yanıtla
  • Hale: Bu kadinin da kocadan yüzü gulmedi 3 0 Yanıtla
  • Dimdizlak: Turkiyeyi soğana çevirenleri yazın ona yorum yapsın millet 1 1 Yanıtla

Advertisement