İşitme Engelliler İçin İşaret Diliyle Şarkı Söylediler - Son Dakika
Güncel

İşitme Engelliler İçin İşaret Diliyle Şarkı Söylediler

Trabzon'da bir okulda görevli öğretmenler, işitme engellilere ve öğretmenlerinin yaşadıkları sıkıntılara dikkati çekmek için işaret diliyle şarkı söyleyip klip çekti.

23.11.2018 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da bir okulda görevli öğretmenler, işitme engellilere ve öğretmenlerinin yaşadıkları sıkıntılara dikkati çekmek için işaret diliyle şarkı söyleyip klip çekti.

Ortahisar ilçesindeki Çamlık İşitme Engelliler Ortaokulu Müdürü Yılmaz Yardım ve okulda görevli 19 öğretmen, işitme engeller için farkındalık oluşturmak amacıyla okulda "Benim Adım Öğretmen" şarkısına klip çekerek, sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Klip, kısa sürede sosyal medyada da dikkati çekerek beğeni aldı. Okulun farklı bölümlerinde okul müdürü ve öğretmenlerin kendi imkanlarıyla 2 haftada hazırladığı klipte öğretmenler, meslektaşlarının 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü de işaret diliyle kutladı.

Okul Müdürü Yardım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenlerden Yasemin Bal Hoş'un önderliğinde, okuldaki öğretmenlerle güzel bir klip hazırladıklarını söyledi.

Okullarında 64 öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Yardım, özel öğrencilerin de varlığını hissettirmek ve onların sesini duyurmak amacıyla "Benim Adım Öğretmen" şarkısına klip çekmeye karar verdiklerini ifade etti.

Yardım, klipte emeği geçen tüm meslektaşlarına teşekkür ederek, "Öğretmenlik mesleği en kutsal mesleklerin başında gelir. İşitme engelli öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yaşadıkları zorlukların dili olmaya çalıştık. Bu vesile ile 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İşitme Engelliler İçin İşaret Diliyle Şarkı Söylediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement