İşkad'dan Adaso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İşkad'dan Adaso'ya Ziyaret

İşkad\'dan Adaso\'ya Ziyaret

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Elif Doğan Türkmen, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç'ı ziyaret etti.

21.07.2013 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Elif Doğan Türkmen, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç'ı ziyaret etti.

İŞKAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkmen, ziyarette İŞKAD'ın Adana ekonomisine katkı sunduğu gibi girişimcilik ruhunu da aşıladığını kaydetti.

Girişimciliğin artması için Avrupa Birliği hibe fonlarına başvurduklarını ve bunun kabul edildiğini belirten Türkmen, proje sayesinde Türkiye'nin değişik bölgelerinden 90 genç girişimci adayını Adana'da buluşturacaklarını ve 4 günlük çalışma yapacaklarını ifade etti.

Projeyle İŞKAD'ın liselerde başlattığı girişimcilik programlarına 10 okulu daha dahil edeceklerini bildiren Türkmen, kentte birlik ve beraberliğin hakim olması dileğinde bulundu.

Lobi çalışmasının önemine değinen Türkmen, nüfusta 5. büyük il konumundaki Adana'nın kamu yatırımlarında 17. sıraya gerilediğine dikkate çekti.

ADASO Başkanı Zeki Kıvanç ise aldıkları hizmet bayrağını daha da yukarılara taşımak için çaba sarf edeceklerini kaydetti.

İŞKAD'ın öneri ve tenkitlerini dikkate alacaklarını bildiren Kıvanç, "Adana sanayisinin gelişimi için yapabileceklerimizi masaya yatıracağız. Amacımız daha iyi bir Adana. Bu konuda hepimizin birlik beraberlik içerisinde adım atması gerekiyor. İŞKAD'ın Adana'ya koyacağı katkıların destekçisi oluruz" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İşkad'dan Adaso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement