İskenderun'da 14 Şubat'ta 14 Nikah Kıyıldı - Son Dakika
Güncel

İskenderun'da 14 Şubat'ta 14 Nikah Kıyıldı

İskenderun\'da 14 Şubat\'ta 14 Nikah Kıyıldı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 14 çift resmi nikah kıyıp, evlendi.

14.02.2012 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 14 çift resmi nikah kıyıp, evlendi. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, özel günde dünya evine giren 13 ve 14'üncü çiftlerin nikahlarını bizzat kıydı.

Günde ortalama 5-6 nikahın kıyıldığı İskenderun Belediyesi Nikah Salonu'nda 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 14 çift nikah masasına oturdu. Randevuyla gelen çiftler, aile ve yakınlarının huzurunda 'evet' deyip, resmen evlendi. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, salona 13'üncü çift olarak giren Sinem Devrim-Mehmet Doğru ile 14'üncü çift Hülya Çalışkan-Sedat Reyhanlıoğlu'nun nikahını kıydı.

Genç çiftlere sevgilerinin bir ömür boyu sürmesini dileyen Başkan Civelek, "Evlilik kararını 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yaşama geçirdiniz. Her günü bir ömür boyu Sevgililer Günü gibi geçirmenizi diliyorum. Vatana, millete sağlıklı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum. Her şeyin beslenmeye ihtiyacı var. Sevginin besini saygıdır. Birbirinize bir ömür boyu saygılı olun. Hayatı bütün yüreğinizle paylaşırsanız, hayat güzel olur. Acılar azalır, mutluluk artar. Memleketimize, birbirinize sevgiyi unutmayın" dedi.

Gelinlere nikah defterini kırmızı gülle birlikte veren Civelek, genç çiftlere günün anısına fincan takımı hediye etti. Civelek, kahveyi gelinin pişireceğini, fincanı ise damadın yıkayarak, hayatı paylaşmaları gerektiğini söyledi. - Hatay/ İskenderun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskenderun'da 14 Şubat'ta 14 Nikah Kıyıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement