İskenderun'da Zabıta Kuruluş Yıldönümünü Kutladı - Son Dakika
Güncel

İskenderun'da Zabıta Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

İskenderun\'da Zabıta Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Zabıta Teşkilatı’nın 191’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle İskenderun’da da törenle kutlandı.

06.09.2017 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zabıta Teşkilatı'nın 191'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle İskenderun'da da törenle kutlandı.

Kutlama programı kapsamında İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ekibiyle birlikte Atatürk Anıt Alanına çelenk sundu.

Zabıtaların 24 saat gece gündüz demeden hizmet ile belediyelerin silahsız kuvvetleri olduğunu belirten Zabıta Müdürü Aksoy, "Halkımızın esenlik, sağlık ve huzuru için görev yapıyoruz. Şehir içindeki düzenlemeleri, esnaf kontrollerimizi, kısacası ticari hayatın düzenini sağlamaya çalışan devlet memurlarıyız. Zabıta her zaman belediyemizin aynasıdır. Bizlerde görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Kaymakam ve başkana ziyaret

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ile beraberindeki zabıta memurları İskenderun Kaymakam Vekili, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın'a nezaket ziyaretinde bulundu. Zabıta Müdürü Aksoy, Kaymakam Aydın'a, Türk Bayrağını takdim etti.

Kaymakam Aydın, İskenderun Belediyesi Zabıta Teşkilatı başta olmak üzere vatandaşların huzur ve sağlığı için fedakarca görev ifa eden tüm Zabıta personelinin haftalarını kutladığını belirterek, görevlerinde başarılar diledi.

Zabıta ekipleri daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi zabıta müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, "Sizler çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Yaptığınız hizmet çok geniş bir toplum kesimini ilgilendiriyor. Haftanızı kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum" dedi.

Törenin ardından zabıta ekipleri araç konvoyuyla şehir turu attı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İskenderun'da Zabıta Kuruluş Yıldönümünü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement