İskenderun Hatice'nin Kalbindeki Delik, 'Minimal İnvaziv' Cerrahi ile Kapatıldı - Son Dakika
Güncel

İskenderun Hatice'nin Kalbindeki Delik, 'Minimal İnvaziv' Cerrahi ile Kapatıldı

İskenderun Hatice\'nin Kalbindeki Delik, \'Minimal İnvaziv\' Cerrahi ile Kapatıldı

Hatice'nin kalbindeki delik, 'Minimal invaziv' cerrahi ile kapatıldıHATAY'ın İskenderun İlçesi'nde 20 yaşındaki Hatice Kara'nın kalbindeki delik, küçük kesilerin uygulandığı, 'minimal invaziv cerrahi' yöntemi ile kapatıldı.

10.10.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatice'nin kalbindeki delik, 'Minimal invaziv' cerrahi ile kapatıldı

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde 20 yaşındaki Hatice Kara'nın kalbindeki delik, küçük kesilerin uygulandığı, 'minimal invaziv cerrahi' yöntemi ile kapatıldı.

Hassa İlçesi'nde yaşayan Hatice Kara, son zamanlarda yaşadığı nefes darlığının artması üzerine Özel İskenderun Gelişim Hastanesi'ne müracaat etti. Yapılan tetkiklerde genç kızın kalbinin delik olduğu anlaşıldı. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. M. Adnan Celkan ve Op. Dr. İsmail Körk, 'minimal invaziv cerrahi' yöntemi ile Hatice Kara'nın delik kalbi kapatıldı. 'Minimal invaziv cerrahi' yöntemi ile hastanın göğüs kemiğini kesmeden, sol meme altından 5 santimlik bir kesiyle hastanın delik kalbini onardıklarını belirten Doç. Dr. M. Adnan Celkan, ameliyat sonrası Hatice Kara'nın kısa sürede sağlığına kavuştuğunu söyledi.

Ameliyattan 2 gün sonra taburcu edilen Hatice Kara ise bugüne kadar her türlü fiziksel aktiviteye katıldı ve hiçbir sorun yaşamadı ancak son günlerde nefes darlığının arttığını anlattı. Kara, ameliyattan sonra kendini çok sağlıklı hissettiğini kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskenderun Hatice'nin Kalbindeki Delik, 'Minimal İnvaziv' Cerrahi ile Kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ankara'da ziyaretlerde bulundu
    15:34 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ankara'da ziyaretlerde bulundu

    Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Alemdar, AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı ve milletvekilleri ile görüştü. Alemdar, şehre en iyi hizmetleri sunmak için birlikte çalışacaklarını belirtti.

  • Yüksek nem nedeniyle Antalya'da görüş mesafesi azaldı
    15:34 Yüksek nem nedeniyle Antalya'da görüş mesafesi azaldı

    Antalya'da yüksek nem oranı nedeniyle seyir teraslarından kenti görmek zorlaştı. Meteoroloji yetkilileri, nem bulutunun görüş mesafesinde olumsuz etkiler yaratmadığını belirtti. Bölgede sağanak yağışların beklendiği ve vatandaşların meteoroloji haberlerini takip etmeleri gerektiği uyarısında bulunuldu.

  • Türkiye-Mali KEK 4. Dönem Toplantısı Ankara'da Gerçekleştirildi
    15:34 Türkiye-Mali KEK 4. Dönem Toplantısı Ankara'da Gerçekleştirildi

    Türkiye-Mali Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 4. Dönem Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında 4. Dönem KEK Protokolü ve eylem planları imzalandı. İki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılması ve işbirliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Türkiye ve Mali arasındaki ilişkilerin dostluk, barış ve karşılıklı fayda temelinde sağlam ve uzun ömürlü olacağı vurgulandı.

  • Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'a Ankara Üniversitesi tarafından fahri doktora payesi verildi
    15:33 Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'a Ankara Üniversitesi tarafından fahri doktora payesi verildi

    Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinde düzenlenen fahri doktora töreninde Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'a akademik nişan ve fahri doktora belgesi takdim edildi. Hassan, Türkiye ile Tanzanya arasındaki gelişen ekonomik ilişkileri vurgulayarak, Türk Hava Yolları ile Tanzanya Hava Yolları arasında turizm endüstrisine olanak sağlayacak bir anlaşma imzalanacağını duyurdu.

  • Akıncılar Kaymakamı Okul İncelemesi Yaptı
    15:33 Akıncılar Kaymakamı Okul İncelemesi Yaptı

    Akıncılar Kaymakamı Saltuk Buğrahan Açıkbaş, Akıncılar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde incelemede bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Balcı'dan okulla ilgili bilgi aldı. İnceleme sırasında Okul Müdürü Gürkan Çanakçı ve görevli personel de hazır bulundu.

  • Tekkeköy'de ilkokul, ortaokul ve anaokulu öğrencilerine özel şenlik düzenlendi
    15:32 Tekkeköy'de ilkokul, ortaokul ve anaokulu öğrencilerine özel şenlik düzenlendi

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şenlik ve kermes düzenlendi. Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar çeşitli oyunlar ve yarışmalarla eğlendi. Şenlikte animatörler, palyaçolar, şişme oyun alanları gibi etkinlikler yapıldı. Katılımcılara yöresel lezzetler de sunuldu.


Advertisement