İSKİ'den 2 İlçe İçin Su Kesintisi Açıklaması - Son Dakika
Güncel

İSKİ'den 2 İlçe İçin Su Kesintisi Açıklaması

Haber: Sinan BİLGİLİ-İSTANBUL DHAİstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yaptığı yazılı açıklamayla Ömerli-Bahçelievler isale hattında meydana gelen arıza sebebiyle, Zeytinburnu'nun tamamı ile Fatih'teki bazı bölgelerde yarın 12: 30'a kadar su kesintisi yaşanacağını bildirdi.

15.01.2018 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Sinan BİLGİLİ-İSTANBUL DHA

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yaptığı yazılı açıklamayla Ömerli- Bahçelievler isale hattında meydana gelen arıza sebebiyle, Zeytinburnu'nun tamamı ile Fatih'teki bazı bölgelerde yarın 12: 30'a kadar su kesintisi yaşanacağını bildirdi.

İSKİ'den yapılan açıklama şöyle:

Ömerli-Bahçelievler isale hattında meydana gelen arıza sebebiyle, 15 Ocak Pazartesi 16: 30 ila 16 Ocak Salı 12: 30 saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyeceği öngörülmektedir.

Su Alamayacak Bölgeler:

Fatih İlçesi: Cankurtaran, Sultanahmet, Binbirdirek, Küçükayasofya, Emin Sinan, Şahsuvarbey, Mimar Hayrettin, Muhsine Hatun, Saraç İshak, Mimar Kemalettin, Nişanca, Katip Kasım, Mesihpaşa, Aksaray, Cerrahpaşa, Haseki Sultan, Kocamustafapaşa, Sümbülefendi, Yedikule, Silivrikapı, Karagümrük  Mahallelerinin tamamı ile Topkapı Mahallesi'nin alt kotları.

Zeytinburnu İlçesi: Tamamı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSKİ'den 2 İlçe İçin Su Kesintisi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement