İŞKUR ve SMMM Odası İşbirliği Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Güncel

İŞKUR ve SMMM Odası İşbirliği Protokolü İmzaladı

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Bulut ile işbirliği protokolünü imzaladı.

06.10.2018 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Yıldız, imzalanan protokolden çok memnun olduğunu dile getirerek, protokol kapsamında Yozgat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde SMMM Odamızla 25 kişilik Bilgisayar Destekli Muhasebe Görevlisi kursunun açılmasını planladıklarını söyledi. Ayrıca temininde güçlük çekilen meslekler başta olmak üzere işgücü piyasasında ihtiyaç duyulan mesleklerde de kurslar düzenlenecektir dedi. Bununla birlikte Milli İstihdam Seferberliğine de değinen Yıldız, şartları uygun işverenlerimize İlave İstihdam Teşviki ve Bir Senden Bir Benden teşviklerimizden de azami derecede yararlanmaları tavsiyelerinde bulunarak bu işbirliğinin işgücü piyasamıza hayırlı olmasını diledi.

Söz alan Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Bulut, işbirliği kapsamında düzenlenecek olan Mesleki Eğitim Kurslarına vurgu yaparak ilimizde nitelikli işgücü ihtiyacının düzenlenecek olan mesleki eğitim kursları ile azalacağını söyledi. Ayrıca istihdam teşviklerinin önemi hatırlatan Bulut, açılacak olan Bilgisayar Destekli Muhasebe Görevlisi kursunun personel arayan meslektaşlarımıza çok faydalı olacağını ve işbirliği protokolünden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İŞKUR ve SMMM Odası İşbirliği Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement