İslahiye'de 23 Nisan Şehit Nedeniyle Buruk Kutlandı - Son Dakika
Genel

İslahiye'de 23 Nisan Şehit Nedeniyle Buruk Kutlandı

İslahiye'de 23 Nisan şehit nedeniyle buruk kutlandı -Törende kan şekeri düşen küçük çocuk baygınlık geçirdiGAZİANTEP – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Uludere'de şehit düşen ve dün toprağa verilen Uzman Çavuş Davut Kayalı'nın cenazesi nedeniyle buruk kutlandı.

23.04.2017 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İslahiye'de 23 Nisan şehit nedeniyle buruk kutlandı

-Törende kan şekeri düşen küçük çocuk baygınlık geçirdi

GAZİANTEP – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Uludere'de şehit düşen ve dün toprağa verilen Uzman Çavuş Davut Kayalı'nın cenazesi nedeniyle buruk kutlandı.

İslahiye'de coşkulu bir kutlama programı hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri, Şırnak Uludere de şehit Olan Uzman Çavuş Davut Kayalı'nın dün defnedilmesi nedeniyle törenin gösterili bölümü iptal edildi. İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında anıta çelenk konulması başlayan program, saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı sonrası okunan şiirlerle devam etti. Törenin müzikli bölümü ve halk oyunları gösterileri iptal edildi.

Kutlamalar esnasında kan şekeri düştüğü belirlenen ve Bayrak tutan Fikret Öztürk Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Mustafa Karabulut, kısa bir baygınlık geçirdi. Karabulut'a 112 ekipleri tarafından müdahale edildi.

İslahiye\'de 23 Nisan Şehit Nedeniyle Buruk Kutlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel İslahiye'de 23 Nisan Şehit Nedeniyle Buruk Kutlandı - Son Dakika


Advertisement