İslahiye ve Nurdağı'nda Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı - Son Dakika
Güncel

İslahiye ve Nurdağı'nda Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı

Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde uyuşturucuyla mücadele bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

10.01.2019 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde uyuşturucuyla mücadele bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

İslahiye Belediyesinin konferans salonunda Kaymakamlık, Sosyal Hizmetler Merkez Müdürlüğü ve Yeşilay işbirliğiyle düzenlenen toplantıya, İslahiye Kaymakam Vekili Lokman Düzgün, Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Mideoğlu, Yeşilay Şube Başkanı Fatih Tamer, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Tahta, İlçe Müftüsü Ramazan Yıldırım ile daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

İslahiye Kaymakam Vekili Düzgün, Yeşilay Şubesine, Sosyal Hizmetler Merkez Müdürlüğüne ve güvenlik güçlerine, bağımlılıkla mücadeleye destekleri için teşekkür etti.

Yeşilay Şube Başkanı Tamer, Türkiye genelinde bağımlılıkla mücadele kapsamında oluşturulan verilerle anaokulu, ilkokul, lise ve üniversitelerde iki farklı başlıklarda bağımlılığın anlatıldığını belirtti. Tamer, Yeşilay'ın önleme faaliyetleri çerçevesinde "Yeşilay Elçileri" projesiyle mahalle muhtarları ve esnafın da birer elçi olmasını sağlayarak bağımlılıkla mücadelede etkili olmak istediklerini söyledi.

Nurdağı

Nurdağı'nda gerçekleştirilen toplantı, Nurdağı Kaymakamı Lokman Düzgün başkanlığında Kaymakamlık salonunda yapıldı.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Şentürk, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ali Sevindi, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Astan, daire amirleri, muhtarlar ve Yeşilay Gaziantep Şube Başkanı Fatih Tamer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İslahiye ve Nurdağı'nda Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement