‘Islak Ekmek’ Duygulandırdı - Son Dakika
Yerel

‘Islak Ekmek’ Duygulandırdı

‘Islak Ekmek’ Duygulandırdı

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Şehir Çöplüklerinde Görmezden Gelinen, Unutulan ya da Hiç Bilinmeyen Bir Dünyanın Kapılarını Onaylamamız İçin Değil, Anlamamız İçin Araladı.

08.03.2011 02:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samim Kocagöz'ün yazdığı 'Islak Ekmek' adlı oyunla ilk kez bir dramla Manisalıların karşısına çıkan Şehir Tiyatrosu, ilk dram oyunundan tam not aldı.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ilk dram oyunu 'Islak Ekmek' ile Manisalı tiyatro severlerin karşısına çıktı. Samim Kocagöz'ün yazdığı ve Tayfun Şengöz'ün yönettiği oyunda, Cemil Şen, Servet Şencel, Ahmet Uğur Say, Bartu Kaan Şensoy, Tuğrul Örman ve Derya Bozdoğan rol aldı. Oyunu Manisa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yonca Ekmekçi, Yazar Samim Kocagöz'ün oğlu Şükrü Kocagöz ve çok sayıda Manisalı tiyatro sever izledi. İnsanlık durumunun en zor anlarından kesitleri sahneye getiren oyunda, kaybedilecek bir şeyin olmadığı, gerçek açlığın hüküm sürdüğü bir çöplükte var olmaya çalışan insanların trajik hikayeleri etrafında, açlık, dürüstlük, namussuzluk, umut, umutsuzluk ve toplumsal sorumluluklarımız gibi kavramlar sorgulandı. Oyunun sonunda Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, oyunda rol alanları kutlayarak, ilk kez bir dram sahnelediklerini ve gelen alkışların kendilerini memnun ettiğini söyledi. Şengöz, Yazar Samim Kocagöz'ün oğlu Şükrü Kocagöz'e de teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel ‘Islak Ekmek’ Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement