İsmail Köybaşı: "Işığımla Arkadaşlarıma Yardımcı Olmaya Çalışıyorum" - Son Dakika
Spor

İsmail Köybaşı: "Işığımla Arkadaşlarıma Yardımcı Olmaya Çalışıyorum"

İsmail Köybaşı: "Işığımla Arkadaşlarıma Yardımcı Olmaya Çalışıyorum"

Fenerbahçe'nin tecrübeli sol kanat oyuncusu İsmail Köybaşı, Demir Grup Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

21.10.2018 01:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin tecrübeli sol kanat oyuncusu İsmail Köybaşı, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Demir Grup Sivasspor maçının ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

İsmail Köybaşı'nın maç sonu açıklamaları şöyle:

"Işığımla arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum"

"Bir futbolcu için en zor zamanlardır böyle röportaja gelmek. Çok üzgünüz. Kelimeler bulamıyorum. Bu durum nasıl anlatılır bilemiyorum. Çok üzgünüz. Gerçekten kelime bulmak zor. 3-4 maçtır gol yemiyoruz ama gol de atamıyoruz. Üzgünlüğümü nasıl ifade ederim bilemiyorum. Bir şeyleri değiştirmekten bahsediyoruz ama bence ben önce kendimi değiştirmek isterim. Kendi adıma analiz yapıp daha sonra ışığımla arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Bugün de yine yardımcı olmaya çalıştım. Taraftarlarımız sayısız şekilde yine maça geliyor. Her şeyin bilincindeyiz, çok zor konuşması."

"Özür dilerim, durumun farkındayız"

"Takım içinde gerekli şeyleri yapıyoruz aslında, kahvaltı, birliktelik, aktivite ama topun canı istemeyince söylediklerimin anlamı kalmıyor. Daha önce böyle bir durumda olmadım. Bu durumdan bizi galibiyetler serisi çıkarır. Galibiyet demiyorum, galibiyetler serisi ama lig, UEFA, kupa, hepsi birden, başka çaremiz yok. O top çizgiyi geçmeli, çünkü biz gol yemiyoruz. Özür dilerim, durumun farkındayız. Bu da önemli, farkındalık bir şey getirir. Olmuyor, değişecektir, girecektir o top. İvmeyi yukarı taşıyınca yukarı çıkacağız."

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor İsmail Köybaşı: 'Işığımla Arkadaşlarıma Yardımcı Olmaya Çalışıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement