İsmek'in Branş Yarışması - Son Dakika
Güncel

İsmek'in Branş Yarışması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezinin (İSMEK) düzenlediği serbest konulu branş yarışmasında dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri verildi.

10.05.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezinin (İSMEK) düzenlediği serbest konulu branş yarışmasında dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri verildi.

İSMEK'ten yapılan açıklamaya göre, merkezin artık geleneksel hale gelen branş yarışması bu yıl serbest konulu olarak düzenlendi.

Bin 7 eserin yarıştığı yarışmada, eserler, her biri alanında isim yapmış profesyonel jüri tarafından titizlikle incelendi.

Hat branşında Doç. Dr. Fatih Özkafa, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Gündüz, Doç. Dr. Mehmet Memiş, tezhip branşında Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çelebi, Asiye Kafalıer ve Nilüfer Kurfeyz, ebru branşında Yılmaz Eneş, Firdevs Çalkanoğlu ve Fuat Başar, minyatür branşında Yrd. Doç. Dr. Şehnaz Biçer Özcan, Öğretim Üyesi Betül Bilgin ve Günseli Kato, çini branşında da Mehmet Koçer, Adil Can Güven ve Yrd. Doç. Dr. Başak Çoraklı, fotoğraf branşında Doç. Dr. Emre İkizler, Doç. Dr. Osman Ürper ve Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir, Kat'ı branşında Yrd. Doç. Dr. Yasemin Nur Erkalır, Nermin Er, Fitnat Coşkuner, resim branşında ise Prof. Dr. Kemal İskender, Doç. Dr. Özlem Üner ve Resul Aytemur yarışmanın jüri üyeliğini yaptı.

Hat, tezhip, minyatür, çini, ebru, kat'ı, resim ve fotoğraf dalında dereceye girenlerin ödülleri, Cemal Reşit Rey Konser Salonunda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın eşi Özleyiş Topbaş tarafından verildi.

İstanbullulara açık olan yarışmada hat, tezhip, minyatür, resim, çini ve kat'ı branşlarında birinci olanlara 5 bin lira, ikinci olanlara 4 bin lira, üçüncü olanlara, 3 bin 500 lira, mansiyon almaya hak kazananlara bin 500 lira, ebru ve fotoğraf dallarında birinci olanlara 4 bin lira, ikinci olanlara 3 bin lira, 3. olanlara 2 bin 500 lira, mansiyon almaya hak kazananlara ise bin 500 lira verildi. Yarışmada dereceye girenlere toplam 106 bin lira ödül dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsmek'in Branş Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement