Ispanak zehirlenmeleri Müjdat Gezen'in galasını da vurdu! Gösteriler iptal edildi - Son Dakika
Magazin

Ispanak zehirlenmeleri Müjdat Gezen'in galasını da vurdu! Gösteriler iptal edildi

Tiyatrocu Müjdat Gezen'in İzmir ve İstanbul'da yapacağı tiyatro gösterileri ıspanak zehirlenmelerinden dolayı iptal edildiği açıklandı. İptal haberini sosyal medyadan duyuran gazeteci Uğur Dündar, "Önemli rollerden birinin oyuncusu ıspanaktan kliniğe kaldırılınca hepsi iptal oldu." dedi.

05.11.2019 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde 149 kişiyi hastanelik eden ıspanak zehirlenmeleri tiyatrocu Müjdat Gezeni de vurdu.

Tiyatrocu Müjdat Gezen ve öğrencilerinin İzmir ve İstanbul'da, gazeteci Yılmaz Özdil'in Mustafa Kemal kitabının oyununu sahneye koyacakları tiyatro iptal oldu. İptal haberini sosyal medyadan duyuran Uğur Dündar, tüm etkinliklerin ıspanak zehirlenmesinden dolayı iptal edildiğini açıkladı. Dündar, önemli rollerden bir oyuncunun ıspanaktan kliniğe kaldırılmasından dolayı söz konusu etkinliklerin iptal edildiğini aktardı.

ISPANAK ZEHİRLENMESİNDEN DOLAYI PROGRAM İPTAL EDİLDİ

Uğur Dündar, sosyal medya hesabından, "FLAŞ! Usta tiyatrocu Müjdat Gezen ve öğrencileri,yarın İzmir- Karşıyaka'da,7-8 Kasım'da da İstanbul'da, değerli kardeşim Yılmaz Özdil'in muhteşem M.Kemal eserinin galalarını yapacaklardı. Ancak önemli rollerden birinin oyuncusu ıspanaktan kliniğe kaldırılınca hepsi iptal oldu!.." diye yazdı.

İşte Uğur Dündar'ın o paylaşımı:

Ispanak zehirlenmeleri Müjdat Gezen'in galasını da vurdu! Gösteriler iptal edildi

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da 44 kişinin ıspanak yedikten sonra hastanelik olmasının yankıları sürürken bir zehirlenme vakası daha Tekirdağ'da yaşanmıştı. Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada gece vardiyasında çıkan ıspanak yemeğinden yiyen 20 kişi mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma şikayetiyle Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Bu haberlerden sonra zehirlenme vakalarının 149'a yükseldiği açıklandı.

Ispanak zehirlenmeleri Müjdat Gezen\'in galasını da vurdu! Gösteriler iptal edildi

Son Dakika Magazin Ispanak zehirlenmeleri Müjdat Gezen'in galasını da vurdu! Gösteriler iptal edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Yusuf: Bu kimdi ya, gereksiz birinin niye haberini yapıyor. İnsanların zamanını çalıyorlar. Bana ne bundan. Allah zehirlenen vatandaşlarımın şifasını versin. 6 11 Yanıtla Adam: senden iyi gereksizmi var 6 0 kötü düşünen kötü yaşar: kardesim burasi internet. milyonlarca bilgi var istediğine tıklarsin okursun istemedigini gecersin? tiklayip haberi okuyup kotu yorum yapmak icin ugrasacaginiza kendini geliştirmek icin veya yararli seylere kafa yorsaniz daha iyi olur. yoksa kendinize bile sayginiz yok. acizsiniz. rahatsizlanan arkadasa gecmis olsun diliyorum. 1 1 Nogod: Tam bir çomar, umarım ailen zehirlenir ve soyun yok olur. 1 1 kadın: seni bu şekilde yetiştirip dünyaya getirenler gereksiz 1 1 Yusuf: Ne kadar gezi zekalı varsa toplanmış, tam size yakışan bir soytarı zaten alın sizin olsun. Ben sizin güruhun olduğu zerzevatlarla 25 yıl çalıştım. Ne olduğunu nasıl bir yobaz, avrupa özentisi olan aşağılık duygusu tavan yapmış zavallılar olduğunuzu gördüm. Şimdi istediğinizi yazabilirsiniz. 0 0
  • Nasıl yani : Müjdat sen niye yemedin yawww 2 8 Yanıtla
  • Eda: Ispanak niye bunları niye vurmadın be al canlarını be Allahım yetti be neandertal naime gibiler be çok yaşlılar oğlum neolitik bunlar 0 3 Yanıtla
  • IM: BU ADAM KUM NE IŞ YAPAR 0 2 Yanıtla Kzk: Boş işler genel müdürü 3 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement