İspanya'da görülen 2 metrelik dev yılan panik yarattı - Son Dakika
Dünya

İspanya'da görülen 2 metrelik dev yılan panik yarattı

İspanya\'da görülen 2 metrelik dev yılan panik yarattı

İspanya'da bir evin verandasında görüntülenen 2 metrelik dev yılan bölge halkında panik yarattı. Polisin yardımıyla yakalanan yılan daha sonra doğaya bırakıldı.

06.06.2020 11:01  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havaların giderek ısınması, hem ülkemizde hem de dünyada yılanların yuvalarından çıkmaya başlamasına neden oldu. İspanya'nın Alicante şehrinde görülen 2 metrelik yılan ise görenleri korkuttu.

BÖLGE HALKI KORKTU, POLİSLER YAKALADI

İspanya'nın Bigastro kasabasında bir evin verandasında görüntülenen 2 metrelik yılan panik yarattı. İspanya'nın Alicante şehrinde bulunan Bigastro kasabası sakinleri, hava sıcaklıklarının artmasıyla ortaya çıkan devasa yılanı görüntülemeyi de ihmal etmedi. Bigastro Polisi'nden gelen memurlar iki metrelik yılanı yakalayarak daha sonra doğaya saldı.

İspanya'da görülen 2 metrelik dev yılan panik yarattı

ÖLÜMCÜL DEĞİL

İspanya'nın Akdeniz kıyı bölgesinde sıkça görülen bu tür yılanlara, Alicante'nin Vega Baja kısmında rastlanıyor. Isırığı zehirli olan çukurbaşlı yılan ölümcül olmasa da yine de insanları korkutuyor.

Son Dakika Dünya İspanya'da görülen 2 metrelik dev yılan panik yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Zihniyet Farkı: İspanyada doğaya bırakılıyor.Bizde öldürülüyor. 3 3 Yanıtla
  • sabri: 2 metrede ne oluyor bizim yılanlar 4 metreden aşağı haber olmuyor. 1 1 Yanıtla Ahsen: Bizimkiler 4 metreden basliyor... 1 1
  • Kopenhag'da tarihi borsa binası alevlere teslim oldu
    11:16 Kopenhag'da tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

    Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma borsa binası alevlere teslim oldu. Tarihi binanın simge kulesi yıkıldı.

  • Sudan'da İç Savaş: Milyonlarca Kişi Hak İhlaline Uğradı
    11:05 Sudan'da İç Savaş: Milyonlarca Kişi Hak İhlaline Uğradı

    Sudan'da ordu ile Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK) arasındaki savaşın 1'inci yılı tamamlandı. İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER) tarafından hazırlanan rapora göre, iç savaşın sonucunda milyonlarca kişi hak ihlaline uğradı. Gıda yetersizliği, sağlık ve eğitim sisteminin felç olması, mülteci krizi gibi sorunların yanı sıra çocuklara ve kadınlara yönelik ihlaller, cinsel taciz vakaları ve yaşam hakkının ihlali gibi insan hakları ihlalleri yaşandı. İç savaşın başladığı tarihten itibaren 15 bin kişi hayatını kaybetti, 8,5 milyon kişi iç veya dış göçe zorlandı ve yaklaşık 25 milyon kişi temel ihtiyaçlardan mahrum kaldı.

  • Bahçeli, İran'ın İsrail'e saldırısını
    11:02 Bahçeli, İran'ın İsrail'e saldırısını "Tiyatro" olarak nitelendirdi

    Parti grubunda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, İran'ın İsrail'e yönelik saldırısıyla ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Bahçeli, "Adeta iki ülke tarafından bir tiyatro oyunu sergilendi" ifadelerine yer verdi.


Advertisement