İspanya'dan Futbol - Son Dakika
Spor

İspanya'dan Futbol

İspanya\'dan Futbol

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 3. haftasında Celta Vigo sahasında Alaves'e karşı 1-0 galip geldi.

10.09.2017 23:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 3. haftasında Celta Vigo sahasında Alaves'e karşı 1-0 galip geldi.

Alaves karşısında çok zorlanan Celta Vigo'nun galibiyet golü 34. dakikada Maxi Gomez'den geldi. Celta Vigo'nun kulüp tarihindeki en pahalı ikinci futbolcu olarak transfer edilen ve takımla sadece üç antrenmana çıkan Emre Mor ise yedek başlayıp, 87. dakikada Pione Sisto'nun yerine oyuna girdi. Celta taraftarları, yeni takımıyla ilk resmi maçına çıkan Emre Mor'u alkışladı. Celta, La Liga'da ilk galibiyetini alırken, Alaves ise sıfır puanda kaldı.

Öte yandan Deportivo La Coruna ise sahasında oynadığı maçta Real Sociedad'a 4-2 yenildi. Real Sociedad, 3. dakikada Juanmi ve 4. dakikada Illarramendi ile maçın hemen başında iki farklı üstünlük yakaladı. 27. dakikada Adrian ile farkı 1'e indiren Deportivo La Coruna, soyunma odasına 2-1 yenik gitti.

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi ekip, 50. dakikada Andone'nin golüyle beraberliği yakaladı: 2-2

Ancak maçı bırakmayan ve hücumda etkili olan Real Sociedad, 83. dakikada Llorente ve 86. dakikada Illarramendi'nin golleriyle deplasmanda 4-2 galip geldi.

Ligde 3'te 3 yapan Real Sociedad, 9 puan ve averajla Barcelona'nın arkasından ikinci sırada yer aldı. Ligde tek beraberliği bulunan Deportivo La Coruna ise 1 puanda kaldı.

Ayrıca Deportivo'da Türk futbolcu Emre Çolak bu maçta teknik direktör Pepe Mel'in tercihiyle kadroda yer almadı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Emre'nin neden kadroda olmadığıyla ilgili bir soruya Mel, "Bu maç için en iyi durumda olanlar kadroda." diye cevap verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İspanya'dan Futbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement