İspanyol Basını, Fenerbahçe'nin Barcelona'dan Munir El Haddadi'yi Kiralayacağını Yazdı - Son Dakika
Spor

İspanyol Basını, Fenerbahçe'nin Barcelona'dan Munir El Haddadi'yi Kiralayacağını Yazdı

İspanyol basını, hücum hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Barcelona'dan Munir El Haddadi'yi kiralayacağını iddia etti.

09.07.2018 00:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer çalışmalarına hız veren ve UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına kadar transferleri tamamlamak isteyen Fenerbahçe'de, sportif direktör Damien Comolli, Barcelona'nın 22 yaşındaki genç oyuncusu için harekete geçti.

Takvim'in haberine göre Fenerbahçe, başkan Ali Koç'un yakın ilişkilerinin bulunduğu Barcelona'nın 22 yaşındaki oyuncusu Munir El Haddadi için girişimlere başladı. Haberde İspanyol medyasında yer alan haberlere atıf yapıldı ve Comolli'nin Barcelona ile kiralama formülü üzerinde durduğunun altı çizildi.

2 KEZ KİRALIK GÖNDERİLDİ

Barcelona altyapısından yetişen Fas asıllı İspanyol futbolcu geçtiğimiz geride kalan 2 sezonda Barcelona tarafından 2 kez kiralık gönderildi. Haddadi, 2017-18 sezonunu İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Valencia'da geçirirken 2017-18 sezonunu ise bir diğer La Liga ekibi Alaves'te geçirdi.

Geçtiğimiz sezon Alaves formasıyla 33 lig maçında forma giyen Haddadi bu maçlarda 10 gol attı ve 6 asist yaptı.

İspanyol Basını, Fenerbahçe\'nin Barcelona\'dan Munir El Haddadi\'yi Kiralayacağını Yazdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İspanyol Basını, Fenerbahçe'nin Barcelona'dan Munir El Haddadi'yi Kiralayacağını Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ömür: Fenerbahçe kimseyi alamayacak. Hollanda ve İngilterede küme düşmüş takımlardan bir kaç futbolcu alınır ya da kiralanır. Ali Koç ,comolli,cocu bence fos. Aykut lu geçen yılki F.B. yi arayacağız renktaşlar.Bu yıl 2.lik bile çok zor.Yazın bir kenara. 4 8 Yanıtla
  • sert: ali koçun barcelaona ile yakın ilişkileri cümlesini bir daha duymak istemiyorum yaa. nedir bu salak cümlenin arkasına palavraları sıkıştırmak. yetti ama bu mudur gazetecilik??? 5 1 Yanıtla

Advertisement